Home Stiri mondene Andreea Marin, declarații despre primul salariu de la TVR

Andreea Marin, declarații despre primul salariu de la TVR

de Clara

Andreea Marin a oferit un interviu pentru cei de la cancan.ro și a vorbit despre începuturile sale în televiziune. Aceasta a mărturisit că salariul nu a fost atât de mare pe cât toată lumea credea, dar a reușit să facă performanță.

„La TVR Iași, salariul era, la început, mic, de reporter cu jumătate de normă. La știri, aveam un singur sacou al meu, galben, cel cu care apăream zi de zi la premiile Oscar. Cei de acolo m-au numit «Lady in yellow», crezând că e o strategie de imagine, de fapt.

Apoi, la «Surprize», aveam un salariu mult sub cel al prezentatoarei programului similar din alte țări. Dar Lazarov mi-a spus: «Eu nu voi plăti mai mult, aceasta e piața din România și nivelul de aici, dar te voi învăta cum să îți folosești mintea și potențialul, să câștigi altfel adițional. Fă-ți o firmă și vei vedea că poți!

Așa am făcut. La început, doar salariul intra prin firmă, apoi ușor, ușor am învățat că pot fi un bun comunicant. Am început să lucrez cu lumea publicității, cu firme mari la nivel internațional. Am devenit eu însămi producător, creator, am făcut școală în America, pentru a învăța mai mult, și lucrurile au crescut în timp.

M-am dezvoltat. Astăzi, am propriul Creative Hub Voice&Visibility, locul în care evenimente de tot felul și concepte mari de campanii sunt create și ajută companiile și comunitatea. Este locul unde avem tehnica necesară pentru filmări și ședințe foto profesionale și multe altele.

Am emoții mereu, și astăzi, după aproape trei decenii de experiență. Și consider că, în ziua în care nu voi mai avea emoții, nici nu voi putea să le mai transmit mai departe, deci, mai bine renunț la meserie. Sper să nu vină niciodată un astfel de moment”, a spus Andreea Marin pentru cancan.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies