Home Stiri mondene Andreea Marin, declarații despre vila sa de la munte

Andreea Marin, declarații despre vila sa de la munte

de Buinoschi Andreea

Când vrea să ia o pauză, Andreea Marin fuge la munte, acolo unde are o casă de vacanță pe care a construit-o în comuna Telega, județul Prahova. De curând, aceasta a vorbit despre motivul pentru care a ales acel loc, dar și despre sacrificiile financiare pe care a trebuit să le facă.

„Am venit în acest sat invitată fiind la masa de Paște a unor prieteni. Am luat masa și am pornit pe drumurile acestea de munte la pas, să dăm burta jos, cum se zice. Pe un copac, scrijelit, așa, un număr de telefon. Mi s-a părut foarte romantic acest lucru. La vremea aceea, eram un simplu angajat al televiziunii, deci nici gând să visez pe atunci să îmi construiesc o casă. La o zi după, am sunat, am aflat ca proprietarii erau niște oameni în vârstă, care locuiseră, cândva, în acest sat. M-am întors după un timp la ei, ne-am plăcut și împreună am căutat soluții și am găsit o soluție pe termen lung. Și uite așa a devenit terenul al meu.

Tata mi-a zis: «Nu ai bani să faci o casă, nici măcar una de lemn», așa cum îmi doream eu, dar ai putea să faci fundația. (…) De multe ori am ajuns pe zero. De exemplu, în momentul în care am ridicat fundația, în contul meu erau zero lei.

După niște ani, când totul a fost gata, eram încă singură, încă necăsătorită. Am venit în prima seară, când totul era gata, m-am așezat pe canapea, pe la 11 și ceva noaptea și mă uitam la fiecare detaliu, la fiecare bârnă din tavan, pentru că am ales până și locurile unde să existe aceste bârne, la fiecare lampă, fiecare pernuță, fiecare draperie, fiecare detaliu”, a spus prezentatoarea pentru cei de la Antena Stars…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies