Home Stiri mondene Andreea Marin, dezvăluire despre divorțul de Stefan Bănică jr. Cum i-a spus Violetei că se desparte de tatăl ei

Andreea Marin, dezvăluire despre divorțul de Stefan Bănică jr. Cum i-a spus Violetei că se desparte de tatăl ei

de negriuelena

Andreea Marin și Ștefan Bănică jr. au divorțat în urmă cu cinci ani, după șapte ani de căsnicie, dar abia acum frumoasa fostă prezentatoare TV a dezvăluit cum a anunțat-o la acea vreme pe fiica sa, Violeta, că ea și tatăl său urmau să se despartă.

Andreea Marin a povestit pentru VIVA! cum a reușit să gestioneze problema divorțului, astfel încât să nu îi provoace fetiței sale multă suferință. Perioada dificilă prin care au trecut le-a apropiat și mai mult pe aceasta și Violeta. Îndrăgita vedetă a oferit detalii și despre felul în care se înțelege în prezent cu fostul său soț, Ștefan Bănică jr.

„Comunicăm mereu spre binele ei. E foarte important să fim pe aceeași lungime de undă. (…) Doi oameni pot fi buni, fiecare dintre ei, dar să nu găsească un numitor comun. La început te atrage celălalt, dar pe parcurs vezi că principiile de viață nu duc spre același orizont. După ce ai luptat să repari ce era de reparat, adică nu trebuie să renunți”, a declarat Andreea Marin.

Aceasta a explicat faptul că, atunci când cei doi parteneri nu mai contribuie la clădirea vieții împreună, cea mai bună soluție pentru toată lumea este separarea.

„Nu poți să abandonezi vasul la primul val. (…) Doi oameni au ce căuta împreună atât timp cât construiesc împreună. Când nu mai au disponibilitatea să construiască, fiecare să-și vadă de drumul lui.

Se poate spune că este o dovadă de egoism care suferă după despărțirea părinților. Da, copiilor nu are cum să le fie bine din prima, dar îi poate fi bine dacă înțeleg și li se explică. Eu i-am spus copilului meu încă din momentul deciziei. Nu am căutat să ascund sau să mint. Avem șansa să fim fericiți acum. Fiecare pe drumul său și, în același timp, să creștem acest copil minunat”, a mai spus fosta prezentatoare TV…

Sursa: viva.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies