Home Stiri mondene Andreea Marin face declarații despre primul mariaj: „Viața părea să-și fi pierdut orice sens”

Andreea Marin face declarații despre primul mariaj: „Viața părea să-și fi pierdut orice sens”

de Buinoschi Andreea

Andreea Marin a fost, de-a lungul timpului, căsătorită de trei ori. Cu toate acestea, se pare că singurul soț despre care are doar cuvinte frumoase de spus este cel care a fost primul, Cristian Gheorghiță, despre care a vorbit în cadrul unei emisiuni.

„Pentru primul soț (n.r.: Cristian Gheorghiță) am un respect special. Oamenii sunt așa cum sunt. Fiecare are modul lui de a privi viața și de a o trăi. Dar, să ne înțelegem foarte bine, tot ce contează azi pentru mine este relația prezentă, copilul meu. Trecutul are relevanță doar pentru că a lăsat niște lecții de viață. Dar nu trăiesc deloc cu gândul la trecut. Sfătuiesc pe toată lumea să-și vadă de viitor. Cel mai important bărbat din viața mea este cel care este acum lângă mine.

Azi sunt un om matur. Poate că, în trecut, tocmai din această lipsă de maturitate și din cauza faptului că am muncit foarte mult și m-am dedicat foarte mult carierei… poate nu am fost nici eu destul de pregătită pentru o relație de lungă durată”, a spus vedeta în cadrul emisiunii Mădălin Ionescu Show.

„Unul din cele mai dificile momente din viața ei a fost despărțirea de soțul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Lumea pe care și-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbușise. Brusc, viața părea să-și fi pierdut orice sens. Realizările profesionale păreau inutile atât timp cât nu împărtășea satisfacțiile cu persoana iubită. Ce a ajutat-o să depășească această perioadă grea a fost dragostea ei pentru viață”, a declarat o prietenă a prezentatoarei, Maria Ilac, pentru cei de la wowbiz.ro.

„A treia căsătorie? S-o uităm! A fost o mare greșeală această a treia relație și prefer să o uit! Sunt un om cu capul pe umeri, nu mi-aș distruge viața doar din spirit de răzbunare față de cineva care, pentru mine, la momentul acela, nu mai conta. Pentru că eu am decis să nu mai fiu în acea relație (n.r. – cu Bănică Jr.). Deci, despre ce vorbim? N-am de ce să trăiesc în trecut. Eu, când am spus punct, e punct! Simplu!”, a mai spus Andreea Marin în cadrul aceleiași emisiuni televizate…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies