Home Stiri mondene Andreea Marin îi amenință pe hoți: „Adrian are permis port armă”

Andreea Marin îi amenință pe hoți: „Adrian are permis port armă”

de Buinoschi Andreea

Andreea Marin a trecut prin momente extrem de delicate în urmă cu aproximativ o săptămână. Câțiva hoți au încercat să intre în casa ei, dar fără niciun rezultat. Cu toate acestea, prezentatoarea este pregătită din toate punctele de vedere.

Andreea Marin a declarat că, pe lângă un câine fioros și un sistem de alarmă foarte bine pus la punct, mai are încă un avantaj. Iubitul său are permis de port armă, ceea ce înseamnă că, în cazul în care cineva intră în casa lor, bărbatul are tot dreptul să tragă.

„Adrian are permis port armă. El posedă, din punct de vedere legal, o armă cu care se poate apăra. Trebuie să te poți apăra în propria casă. Asta dacă nu îi prinde câinele nostru, Rocky, înainte, de fundul pantalonilor. E mai bine să nu te întâlnești cu el!”, a spus Andreea Marin pentru spynews.ro.

Sâmbătă seara, în timp ce Andreea era în oraș, câțiva hoți au încercat să îi spargă locuința. Aceștia nu au reușit deoarece, imediat cum au sărit gardul, alarma a pornit, iar poliția și oamenii de pază ai firmei de la care Andreea a achiziționat sistemul de alarmă au sosit imediat la fața locului.

„Este adevărat, a existat aseară o tentativă de spargere a locuinței însă fără succes, întrucât, după ce am avut o altă experiență de acest gen, furt din clădire, acum câțiva ani, am schimbat sistemul de securitate, am trecut recent și prin renovare, schimbând ferestrele și ușile cu unele performante, securizate. În plus, acești hoți, chiar dacă ar întra în clădire, sincer, ar fi dezamăgiți, noi avem un principiu: nu ținem în casă obiecte de valoare mare, gen bijuterii valoroase, nici bani cash, singurul lucru cu care ar putea pleca sub braț un hoț ar fi vreun televizor, laptopul e cu mine mereu și, oricum, electronicele sunt detectabile după IP în ziua de azi, așadar, îi pun în pericol după aceea”, a mărturisit prezentatoarea pentru o emisiune televizată, potrivit sursei menționate anterior…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies