Home Stiri mondene Andreea Marin, în lacrimi din cauza copilăriei: „Dureri și bucurii readuse la lumină”

Andreea Marin, în lacrimi din cauza copilăriei: „Dureri și bucurii readuse la lumină”

de Clara

Andreea Marin a împărtășit cu fanii săi din mediul online câteva cuvinte legate de oamenii pe care i-a avut alături în copilărie, dar și despre cum trebuie să se descurce singură, în prezent, fără ajutorul nimănui.

„Am deschis cutii de scrisori păstrate de la cei ce-mi sunt îngeri acum, m-am întors în timp, am retrăit întâmplările care ne-au legat și m-au făcut să fiu omul de azi… Am făcut ordine în miile de fotografii adunate într-o viață și mi-am dat seama că am amânat atât, pentru că îmi era teamă să revăd cu inima oamenii dragi ce nu mai sunt, să realizez că nu mai e nimeni mai vârstnic decât mine pe care să-l pot suna și să cer un sfat la nevoie.

Nu e un sentiment ușor, dar nu-mi place să pun pe umerii nimănui momentele mele grele, care au existat din plin, echilibrând balanța vieții mele. Așa că ziua de ieri a fost despre rădăcini, despre dureri și bucurii readuse la lumină și privite în ochi, asumate, despre povestea vieții mele, cu bune, cu rele, care merge mai departe. Am lăsat lacrimile să curgă, pentru că e obositor să fim mereu puternici și cred că drumul cel mai greu parcurs a fost cel din scrisorile bunicilor, ale părinților”, a scris aceasta pe pagina ei de Instagram.

În urmă cu doar câteva zile, Andreea Marin a recunoscut că fostul ei soț, Ștefan Bănică junior, a avut o relație extraconjugală. „Pentru mine, trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10, te doare spre 11. Niciun divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă.

Nu e greu să iubești în lumina reflectoarelor. Au fost însă dezavantaje. Când am ieșit cu Violeta din maternitate, era să facem accident. Dar nu asta m-a incomodat în căsnicia mea, ci nepotrivirea. Din cea de-a doua căsnicie o am însă pe fiica mea… și asta contează cel mai mult. Nu mă uit înapoi”, a spus Andreea Marin în cadrul emisiunii 40 de întrebări...

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies