Home Stiri mondene Andreea Marin, în lacrimi! „Simt neputința de a…”

Andreea Marin, în lacrimi! „Simt neputința de a…”

de negriuelena

Andreea Marin se numără printre vedetele care se străduiesc să sprijine sistemul medical românesc în aceste vremuri dificile pentru toată lumea.

Îndrăgita „Zână” este în lacrimi și se simte copleșită, dar continuă să își mențină optimismul, încurajând pe toată lumea să doneze și să dea dovadă de solidaritate.

„Am devenit foarte pragmatică zilele astea. Parcă nu mai am timp de poezie, deși ne echilibrează, dar logica este că acum trebuie să facem treabă.

Numai asta văd. Ne culcăm la 3 noaptea, ne documentăm, aflăm ce e de făcut, aflăm o grămadă de vești care nu ne bucură.

Simt că sunt un grăunte într-un univers care are nevoie de ajutor. Simt neputința de a face mai mult. Numai împreună căpătăm putere.

E nevoie și de rațiune, pragmatism. Lucrurile cresc de la zi la zi. Vedem, din păcate, ce se întâmplă. Sunt lecții pe care le avem de învățat de la alții.

Despre asta e vorba, ce avem de făcut? Am mii de mesaje pe FB, unii spun că să ajute statul, cei care au pensii speciale, cei cu bani.

Oameni buni, înțelegeți acum e vorba despre fiecare dintre noi. Veți înțelege cât de importantă e solidaritatea celorlalți.

Fiecare zi fiecare oră în care putem opri lucrurile trebuie să fie prețioasă. Luăm lecții dureroase de la Italia”, a declarat Andreea Marin.

„E foarte important că există în România 12,8 milioane persoane care au abonamente și cartele electronice active.

22 milioane de telefoane sunt în țară. Am pornit o campanie în care minima contribuție este de doi euro.

Dacă ai bani de țigări, în zilele astea, pe care ar trebui să le lași, înseamnă că ai doi euro să ajuți.

25.000 de oameni au donat. Cât mai e până la acele milioane? Care stau pe canapea și se gândesc că nu pot face nimic?

Mi-ar fi rușine doar să cer și să nu pun umărul. Noi nu dormim de zece zile, stăm în casă cu copiii, dar nu avem timp să vorbim cu ei, deoarece suntem pe telefoane…

Se întâmplă totul din voință proprie, nu avem o datorie specială, dar am sentimentul că trebuie să fac tot ce trebuie să fac”, a mai spus Andreea Marin.

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!