Home Stiri mondene Andreea Marin, informații inedite despre fiica sa, Violeta

Andreea Marin, informații inedite despre fiica sa, Violeta

de Arseni Ana

Andreea Marin este de obicei discretă în privința vieții sale personale și a fetiței ei și a fostului său soț, Ștefan Bănică jr., Ana Violeta, pe care mult timp a ținut-o departe de ochii presei, dar, cum este întrebată frecvent, uneori le face pe plac celor care o intervievează și oferă câteva amănunte.

Aceasta este și situația de față, când a acceptat să dezvăluie lucruri inedite despre fiica sa, ce are 11 ani, precizând că este, din punctul său de vedere, un copil cu minte matură. Ca orice mamă adevărată, Andreea Marin ar face orice pentru Violeta.

„Are 11 ani acum și e o năstrușnică sensibilă, dar și energică, isteață foc, cu o imaginație debordantă, matură și copil în același timp, descoperă lumea și se descoperă pe sine acum, iar eu sunt zi de zi emoționată să o văd evoluând și caut să nu îi arăt uimirile mele, de parcă m-ar vulnerabiliza în fața ei…

Știi, în ochii copiilor noștri, suntem părinții ce le știu pe toate, iar eu știu că nu sunt așa, că nu am soluții la toate și nici răspunsuri la orice întrebare… Îmi dau silința, și sigur am sufletul atât de mare, încât să le încapă pe toate și o dragoste nemărginită pentru ea! Aș dărâma munții, de ar fi nevoie, pentru fiica mea, și nu folosesc deloc cuvinte mari…”, a declarat Andreea pentru viva.ro.

În cadrul aceluiași interviu, Andreea Marin a vorbit totodată și referitor la apelativul „Zâna”, pe care l-a primit de la fanii emisiunii care a consacrat-o în urmă cu mulți ani, și anume Surprize, surprize. Deși are un chip angelic, iar activitatea sa implică și multe acte de caritate, fosta prezentatoare TV susține că nu se regăsește în această poreclă, ci, din contră, are o fire băiețoasă…

„Nu aș fi bună de manechin, chiar deloc, mă plictisesc să fac poze, să mă tot schimb, sunt mai băiețoasă, deși nu prea se vede, de când mă știu sunt un fel de Nică din Humulești cățărat pe garduri, nicidecum Zână, așa cum se crede, mi-e greu să stau în fața aparatului prea mult timp”, a mai dezvăluit Andreea Marin.

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies