Home Stiri mondene Andreea Marin, prima reacție, după ce hoții au încercat să intre în casa ei

Andreea Marin, prima reacție, după ce hoții au încercat să intre în casa ei

de Clara

Andreea Marin a trecut prin momente extrem de dificile ieri. Hoții au vrut să îi spargă locuința, dar nu au reușit, deoarece aceasta și-a luat toate măsurile de siguranță. Tentativa a fost una nereușită, deoarece prezentatoarea a fost cu un pas înaintea lor.

Întregul eveniment a avut loc în jurul orei 20:00. Hoții nu au putut intra în casă, deoarece alarma a pornit imediat și aceștia au plecat înainte ca poliția și membrii firmei de pază să își facă apariția. Mai mult decât atât, potrivit declarațiilor sale, în casă nu există nici bani, și nici obiecte de valoare, singurul obiect costisitor fiind televizorul.

„Este adevărat, a existat aseară o tentativă de spargere a locuinței, însă fără succes, întrucât, după ce am avut o altă experiență de acest gen, furt din clădire, acum câțiva ani, am schimbat sistemul de securitate, am trecut recent și prin renovare, schimbând ferestrele si ușile cu unele performante, securizate. În plus, acești hoți, chiar daca ar intra în clădire, sincer ar fi dezamăgiți, noi avem un principiu: nu ținem în casă obiecte de valoare mare, gen bijuterii valoroase, nici bani cash, singurul lucru cu care ar putea pleca sub braț un hoț ar fi vreun televizor, laptopul e cu mine mereu și, oricum, electronicele sunt detectabile după IP în ziua de azi, așadar, îi pun în pericol după aceea.

Firma de securitate a sosit la fața locului, la fel și Poliția și cineva apropiat, nu au avut nici prea mult timp la dispoziție. Dacă acum câțiva ani, hoții au fost prinși și, apoi, încarcerați, în acest moment, pentru cazul prezent, autoritățile au deschis dosar penal pentru infracțiunea de tentativă de furt calificat. Nu îmi face plăcere situația, nu îmi place să văd oameni puși sub acuzare, sunt un om pașnic, dar fiecare om ar trebui să fie conștient că poartă răspunderea faptelor sale”, a spus Andreea Marin pentru cei de la spynews.ro.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies