Home Stiri mondene Andreea Marin, primele declarații despre cea de-a doua sarcină

Andreea Marin, primele declarații despre cea de-a doua sarcină

de negriuelena

Andreea Marin se simte pregătită pentru a deveni mamă pentru a doua oară și a vorbit recent despre acest subiect.

Frumoasa fostă prezentatoare TV mai are o fiică din fosta căsnicie cu Ștefan Bănică jr, Violeta, dar visează să mai aibă încă un copil pe cale naturală.

Andreea Marin are o relație serioasă cu Adrian Brâncoveanu, cu toate că până acum nu au făcut pasul cel mare de a își uni destinele.

Se pare însă că îndrăgita vedetă este dispusă și nerăbdătoare să aibă un copil cu iubitul său cât mai curând și se simte pregătită pentru această etapă nouă din viața sa.

Cu siguranță și fiica sa, Violeta, ar fi încântată să aibă încă un frățior sau o surioară cu care să se joace și să petreacă timp.

Micuța mai are un frate vitreg din partea tatălui, pe Radu Ștefan Bănică.

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă.

Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, a declarat Andreea Marin pentru Libertatea.

Fosta „Zână a Surprizelor” a adoptat la distanță și doi copii străini: un băiețel din China și o fetiță din Niger, cărora le acordă suport financiar…

Andreea Marin este cunoscută pentru adoptarea unui stil de viață sănătos, astfel încât își dorește ca cel de-al doilea copil să fie adus pe lume tot pe cale naturală.

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies