Home Stiri mondene Andreea Marin reacţionează, după ce a fost comparată cu actuala soţie a lui Bănică junior

Andreea Marin reacţionează, după ce a fost comparată cu actuala soţie a lui Bănică junior

de Clara

Andreea Marin și Ștefan Bănică junior au format un cuplu în urmă cu mai mulți ani, dar povestea lor de iubire a ajuns la final în urmă cu ceva timp. Fiecare dintre ei și-a refăcut viața, ambii fiind implicați în relații serioase.

În prezent, juratul de la Antena 1 este cu Lavinia, cea care i-a și dăruit un copil. De-a lungul timpului, multe persoane au spus că ea și Andreea Marin seamănă și, abia acum, prezentatoarea a decis să reacționeze.

„Așa, și? Eu sunt un om cu picioarele pe pământ, nu trăiesc în trecut, trăiesc numai cu gândul la viitor”, a spus Andreea Marin în cadrul unei emisiuni televizate, conform celor de la spynews.ro.

După divorțul de Ștefan Bănică junior, Andreea Marin a acordat un interviu pentru cei de la viva.ro și a vorbit despre cum a influențat-o acest lucru pe Violeta, fiica lor.

„Comunicăm mereu, spre binele ei. E foarte important să fim pe aceeași lungime de undă. (…) Doi oameni pot fi buni, fiecare dintre ei, dar să nu găsească un numitor comun. La început, te atrage celălalt, dar, pe parcurs, vezi că principiile de viață nu duc spre același orizont. După ce ai luptat să repari ce era de reparat, adică nu trebuie să renunți. Nu poți să abandonezi vasul la primul val. (…) Doi oameni au ce căuta împreună atât timp cât construiesc împreună. Când nu mai au disponibilitatea să construiască, fiecare să-și vadă de drumul lui. Se poate spune că este o dovadă de egoism care suferă după despărțirea părinților.

Da, copiilor nu are cum să le fie bine din prima, dar le poate fi bine dacă înțeleg și i se explică. Eu i-am spus copilului meu încă din momentul deciziei. Nu am căutat să ascund sau să mint. Avem șansa să fim fericiți acum, fiecare pe drumul său și, în același timp, să creștem acest copil minunat”, a spus Andreea Marin, în cadrul unui interviu acordat pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies