Home Stiri mondene Andreea Marin recunoaște dacă are sau nu operații estetice. Prezentatoarea a stârnit mai multe suspiciuni

Andreea Marin recunoaște dacă are sau nu operații estetice. Prezentatoarea a stârnit mai multe suspiciuni

de Clara
  • În ciuda faptului că a trecut de 40 de ani, Andreea Marin arată extrem de bine pentru vârsta ei.
  • Nu de puține ori, s-a spus că fosta prezentatoare ar avea operații estetice.
  • Trecerea timpul nu pare să își fi făcut simțită prezența pe chipul ei.

În ciuda faptului că a trecut de 40 de ani, Andreea Marin arată extrem de bine pentru vârsta ei. Nu de puține ori, s-a spus că fosta prezentatoare ar avea operații estetice, deoarece trecerea timpul nu pare să își fi făcut simțită prezența pe chipul ei.

Andreea Marin neagă faptul că ar avea operații estetice

Andreea Marin, în cadrul unui interviu acordat pentru Click, a spus că nu are operații estetice, dar că altele sunt trucurile care fac să pară că a apelat la această metodă. Se pare că ceea ce funcționează în cazul ei sunt o genă foarte bună și o alimentație sănătoasă.

„Au încercat mulți, însă eu vreau să îmbătrânesc frumos, să trec frumos prin timp și demn. Bunicile mele, mama mea aveau un ten frumos, fără să aibă acces la vremea aceea, în Comunism.

Desigur, și hrana își spune cuvântul, pentru că și hrana își spune cuvântul în această poveste. Și mișcarea este importantă, așa că, iată, ai tot pachetul ca să trăiești frumos și demn!”, a povestit Andreea Marin pentru sursa menționată anterior.

Fosta prezentatoare a evoluat pe toate planurile

A suferit mult în viață, dar, în cele din urmă, toate aceste evenimente dureroase și-au pus amprenta foarte frumos asupra sa. Andreea Marin a învățat lecții importante de pe urma a tot ceea ca a trăit și, cu ajutorul lor, s-a maturizat și a evoluat extrem de frumos.

Fosta prezentatoare susține că a învățat să se iubească mult mai mult pe sine și să separe munca de viața personală, pentru ca un echilibru sănătos să existe. Aceasta, de asemenea, a reușit să se cunoască mai bine, ceea ce aduce și mai multe avantaje.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies