Home Stiri mondene Andreea Marin, sfaturi prețioase de la tatăl său

Andreea Marin, sfaturi prețioase de la tatăl său

de negriuelena

Andreea Marin și-a pierdut tatăl, pe Dan Marin, în 2016, dar se va ghida toată viața după sfaturile pe care i le-a dat acesta în copilărie și vorbește despre însemnătatea lor de fiecare dată când are oportunitatea.

Deși este frecvent încercată de greutățile vieții, frumoasa fostă prezentatoare TV își găsește în cuvintele pline de înțelepciune ale tatălui său alinarea și curajul de a merge mai departe peste tot ce i se întâmplă.

Aceasta rememorează sfaturile de viață ale tatălui său de fiecare dată când se află în impas, dar și atunci când dorește să povestească despre influența pozitivă pe care a avut-o tatăl său asupra ei de-a lungul anilor și a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, care este mottoul său și ce poveste se află în spatele acestuia.

„E o poveste în spatele acestui motto. «Nu există «Nu se poate!».», sunt vorbele tatălui meu pe care mi le-a repetat încă de când eram copil, atât de mult încât mi-au intrat în sânge. În momentele cele mai grele din viaţă, în care eram indecisă, în care nu ştiam pe ce drum să o apuc, îmi aminteam această vorbă. Îmi venea în minte, fără ca eu să o caut. M-a ajutat enorm şi deşi e un motto ce începe cu o negaţie, are o negaţie pozitivă şi te motivează puternic”, a declarat Andreea Marin…

„Sunt o femeie cu experienţă de viaţă, sunt trecută prin multe… Nu vreau să mai depind de un om şi nici nu cred că am făcut-o vreodată. Am fost un om pe picioarele mele chiar dacă dragostea ne transformă şi ne face uneori să pierdem calea pe care am gândit-o, însă acum am 44 de ani, nu mai sunt un copil. Iubesc asumat din toate punctele de vedere şi cred că facem o echipă bună eu şi Adrian, partenerul meu de viaţă”, a adăugat aceasta.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies