Home Stiri mondene Andreea Marin vorbeşte cu lacrimi în ochi despre mama ei

Andreea Marin vorbeşte cu lacrimi în ochi despre mama ei

de Buinoschi Andreea

De curând, Andreea Marin a vorbit despre mama ei. Prezentatoarea a vorbit despre legătura specială pe care o au cele două, chiar dacă mama ei nu mai este printre noi, spunând că tot ceea ce a realizat până acum se datorează ei.

„Tot ce am creat mai prețios este dedicat mamei mele și, după ce am născut, fiicei mele. Noi suntem Violete din mamă în fiică și nu am moștenit doar numele una de la alta, ci și sensibilitatea. Suntem foarte legate și mama mea, care este acolo sus, printre stele, e lângă noi mereu.

Când mă gândesc la mama mea, îmi amintesc mâna ei pe fruntea mea și momentul în care mi-a spus că, oricât de necăjită aș fi în viață, să nu pun asta pe umerii altor persoane. Motiv pentru care, atunci când eram pe ecranul televizorului și zâmbeam și le aduceam bucurii oamenilor de acasă, nu se citea pe chipul meu un necaz, atunci îmi aduceam aminte ce îmi spunea mama.

Pe mama am pierdut-o când aveam nouă ani de viață, dar nu o să uit niciodată vorbele spuse de ea. Sunt cuvinte care te impactează într-un mod special” a spus aceasta pentru Antena Stars, conform cancan.ro.

„Am deschis cutii de scrisori păstrate de la cei ce-mi sunt îngeri acum, m-am întors în timp, am retrăit întâmplările care ne-au legat și m-au făcut să fiu omul de azi… Am făcut ordine în miile de fotografii adunate într-o viață și mi-am dat seama că am amânat atât pentru că îmi era teamă să revăd cu inima oamenii dragi ce nu mai sunt, să realizez că nu mai e nimeni mai vârstnic decât mine pe care să-l pot suna și să cer un sfat la nevoie”, a scris aceasta pe pagina ei de Instagram…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies