Home Stiri mondene Andreea Marin vorbește deschis despre depresie

Andreea Marin vorbește deschis despre depresie

de Clara

Andreea Marin se numără printre persoanele publice care s-au confruntat cu depresia. Aceasta și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele întâmplate.

„Povestesc despre depresie și în carte și, până la urmă, e o realitate. Am trăit-o dur. Am ajuns pe mâinile specialiștilor și bine am făcut că am mers la psiholog și, mai apoi, la psihiatru, pentru că aveam nevoie mare de sprijinul specialiștilor. Mă vedeți că sunt un om pozitiv, că sunt cu zâmbetul pe buze, puternic în a depăși momente grele din viață și totuși la un moment dat e posibil ca greutățile să te doboare. Nu e o rușine să mergi la un specialist! Depresia nu e o vină, e o boală! Deci n-ai de ce să te ferești de a spune: «Sunt bolnav. Se vindecă»”, a zis Andreea Marin pentru cei de la wowbiz.ro.

„În primul rând, să își acorde credit. Oamenii ar trebui să învețe să se și iubească, măcar puțin, și pe ei. Să nu îndrepte tot tumultul lor de sentimente pozitive doar către cei dragi. Trebuie să păstrăm ceva și pentru inima noastră, ca să putem fi sursă de bine pentru ceilalți. «Nu există «Nu se poate»!» – această carte e făcută exact cu acest scop: să inspire, să ajute, să determine schimbarea unor vieți în bine. Cred în misiunea acestei cărți, cred că e mai mult decât o carte, pur și simplu. E o sursă de bine”, a mai spus aceasta.

Andreea Marin s-a confruntat cu probleme economice

„Ne-am uitat în biroul lui și am găsit acea agendă. Acolo, el calcula și recalcula pe termen lung, pe luni, pe ani, se gândea cum să își plătească datoriile. Din acel moment, noi am decis să renunțăm la ceva, să alegem lucrul acela care este cel mai important pentru noi. Am ales înghețata. Ne-am dat seama că-i cerem prea multă înghețată tatălui nostru și, cu siguranță, de la înghețată el nu poate să pună bani deoparte și să plătească ce are de plătit”, a spus prezentatoarea în podcast-ul lui Mihai Morar…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies