Home Stiri mondene Andreea Marin vorbește despre cele două avorturi: „Un aspect greu al vieții mele”

Andreea Marin vorbește despre cele două avorturi: „Un aspect greu al vieții mele”

de Clara

Andreea Marin are o fiică din relația cu Ștefan Bănică junior. Cu toate acestea, până ca Violeta să intre în viața ei, prezentatoarea a suferit două avorturi, despre care a vorbit în cadrul unei emisiuni.

„Am avut două sarcini extrauterine. Practic, nu se dezvoltă unde trebuie și ești nevoită să faci acea procedură prin care renunți la sarcină. E foarte dureros acest lucru, pentru că te bucuri, trăiești o lună cu acest sentiment, că vei avea un copil și, după, analizele îți arată că nu e bine și că trebuie să renunți, ești obligată să faci asta, altfel, îți pierzi viața.

Nu ai o alegere, practic, de făcut. De aceea, așteptarea unui copil, a unui copil sănătos, a fost pentru mine o mare provocare și un aspect greu al vieții”, a spus prezentatoarea în cadrul emisiunii În Oglindă.

„În momentul în care devii părinte, prioritățile se schimbă și nu mai e important doar ceea ce reușești să faci pentru comunitate sau alături de colegii tăi, ci e foarte important să fii un părinte, cu adevărat, pentru copilul tău. (…)

Eu am renunțat la «Surprize, surprize!», un mare succes pe atunci, pentru fetița mea, deci nu pot să spun că nu i-am fost alături.(…) N-am regrete”, a spus aceasta, în urmă cu ceva timp, potrivit cancan.ro.

„Știi că se spune că într-o relație există greșeală și din stânga, și din dreapta. Îmi pare rău, n-am greșit. Dimpotrivă, am făcut tot ce mi-a stat în putere să fie bine. Dar, până la urmă, în relațiile pe care le avem de-a lungul vieții, e vorba și de potrivire…

Nu înseamnă că unul e alb, celălalt e negru, unul greșește, celălalt nu greșește. Pur și simplu, ți se poate părea că e bine la început și, înaintând în relație, să vezi că există nepotriviri peste care nu poți trece”, a mai spus Andreea Marin în cadrul emisiunii menționate anterior.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies