Home Stiri mondene Andreea Marin vorbește despre nunta fiicei sale

Andreea Marin vorbește despre nunta fiicei sale

de Clara
Andreea Marin a spus că este o fire foarte serioasă, iar fiica sa îi reproșează mereu acest lucru. Cu toate acestea, vedeta are trei dorințe legate de fata sa și își dorește foarte mult ca Violeta să i le îndeplinească. „Îmi doresc să fie sănătos copilul meu pentru totdeauna, să fim fericiți cu toții și să o văd pe Violeta mireasă”, a declarat vedeta în cadrul unei emisiuni difuzate la televizor.
Într-un interviu acordat celor de la adevarul.ro, Andreea a vorbit despre cel mai important sfat pe care i l-a dat fiicei sale. «Nu există «nu se poate»!». Aceasta este vorba pe care tatăl meu mi-a spus-o încă din copilărie. Pare o negaţie. Teoretic, nu ne ghidăm după negații, ci după lucruri pozitive. Practic, această vorbă are o conotație atât de puternică, încât în fiecare moment de impas al meu, pe ea m-am bazat. Pare că nu există soluţie? Eu ştiu că nu există «nu se poate» şi trebuie să o găsesc. Am mers mereu mai departe sprijinindu-mă pe vorba tatălui meu şi, la un moment dat, am devenit mamă. Eram cu fetiţa mea într-un parc în plină iarnă, o plimbam cu sania împreună cu frățiorul ei.

Am făcut o tură, am făcut două, păreau ei mici, dar erau grei. Am lăsat de-o parte sania şi le-am zis: «Piticilor, gata, mami nu mai poate». Ce mi-a spus fetiţa mea de doi ani: «Nu există «nu se poate»!». Mi s-a părut un lucru mare că un copil care abia învățase să vorbească a înţeles ce vreau să spun cu adevărat şi mi-a servit vorba exact la momentul potrivit. Mi-am dat seama cât de motivațională poate fi vorba tatălui meu. Aşa că acum fac o campanie naţională care se numeşte «Nu există «nu se poate»!». Este dedicată femeilor din România care cred că nu mai pot evolua, nu mai pot fi ce au fost odată sau au alte probleme de acceptare. Dacă tu crezi în tine, trebuie să cauţi informația acolo unde trebuie şi oamenii care te pot învăţa ce ai tu nevoie să ştii. Totul este posibil, dar fă eforturi în direcția bună!”…

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies