Home Stiri mondene Andreea Marin vorbeşte despre pierderea celor două sarcini

Andreea Marin vorbeşte despre pierderea celor două sarcini

de Clara

În ciuda faptului că Andreea Marin este extrem de cunoscută în România, aceasta a trecut prin mai multe drame care au fost ţinute departe de ochii lumii. Vedeta a pierdut două sarcini, iar şansele de a aduce un copil pe lume erau aproape 0.

Prima dată când a pierdut sarcina, fosta soţie a lui Ştefan Bănică Junior era chiar în timpul unui buletin de ştiri. Acesteia i se făcuse rău şi a trebuit să fie operată de urgenţă.

„Lucram la ştiri, când, într-o dimineaţă, mi s-a făcut rău. Cu o oră mai devreme făcusem sport. Nimic nou, efortul obişnuit de fiecare zi. Durerea a venit ca din senin, ca un cuţit în stomac. Apoi, o mână nevăzută a tras cuţitul în jos. „Aveţi un litru de sânge în abdomen. Socotiţi dumneavoastră dacă e grav sau ba.»

În maximum o jumătate de oră trebuie să fiţi pe masa de operaţie.” „Şi dacă nu?!”, am zis eu, de colo, încercând să-mi adun ultimele fărâme de curaj. „Dacă nu… muriţi, domnişoară. Dar dacă da, mai aveţi cel puţin 50 la sută şanse să fiţi pe viitor mamă. Nu neglijaţi această şansă”, a spus Andreea, conform cancan.ro.

În timpul căsniciei cu Ştefan Bănică Junior, prezentatoarea a trecut prin aceleaşi momente cumplite. În cele din urmă, după mulţi ani, Andreea Marin a reuşit să aducă pe lume un copil şi visul ei s-a îndeplinit.

„Chiar de ziua mea, eram pe masa de operaţie şi, pentru prima oară după foarte mulţi ani, simţeam frica. Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros ca niciodată: sarcină extrauterină.

În minutele următoare, şansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească, totul depindea de un singur amănunt: pe care parte s-a dezvoltat sarcina, cea sănătoasă sau cea ciuntită în urmă cu ani. Nu-mi găseam liniştea şi mintea mea derula la nesfârşit: şi dacă e pe partea sănătoasă, bisturiul îmi va reteza, odată cu ea, şi ultima şansă”,a povestit femeia de televiziune, potrivit sursei menţionate anterior.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies