Home Stiri mondene Andreea Marin vorbește despre tensiunile dintre ea și Mihaela Rădulescu

Andreea Marin vorbește despre tensiunile dintre ea și Mihaela Rădulescu

de Clara

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu nu se au la suflet, iar acest lucru este știut de toată lumea. Cu toate acestea, Andreea Marin a făcut câteva afirmații despre modul în care situația stă între ele, declarând că cel mai bine este ca ele să nu se intersecteze.

„Nu a fost nicio luptă între mine şi Mihaela, nu au fost lucrurile dorite aşa de mine. Nu comunicăm şi în afara televiziunii. Cred că e mai bine să fim pe drumuri diferite. În afara televiziunii, nu avem o relaţie, nu avem compatibilităţi. E mai bine să fiu diplomată şi să tac. Am tot încercat să scap de această rivalitate, dar s-a tot ţinut de mine”, a spus Andreea Marin în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.

Andreea Marin crede că succesul ei a dat naștere situației tensionate

„În primul rând, cât de deplasat să te gândești că cineva se însoară sau se mărită cu un om pentru că a mai fost cineva însurat sau măritat cu același om? Trebuie să fii puțin bolnav, fie să o gândești, dar să o și faci. În orice caz, nu de la mine. Eu sunt un om care privește în curtea sa, își vede cu extrem de multă pasiune de munca sa. Probabil că am deranjat prin succes. Am deranjat când am devenit prea vizibilă, deși, la început, eram un copil care nu părea să ofere perspective, creșterea a fost fulminantă și a deranjat.

Și, de aici, au pornit tot felul de șicane, dar nu de la mine. Eu sunt un om educat, cu bun-simț, și sunt un om care știe să-și vadă de drumul său, însă, la un moment dat, agresivitatea te deranjează și trebuie să te aperi. Evident de la ea. Când sunt două persoane implicate, mai rămâne una. Fiecare s-a definit, realitatea de azi arată unde e fiecare”, a mai spus Andreea Marin

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies