Home Stiri mondene Andreea Raicu a spus cum a reacționat atunci când a fost umilită: „O lipsă de respect”

Andreea Raicu a spus cum a reacționat atunci când a fost umilită: „O lipsă de respect”

de Clara
  • Andreea Raicu, deși s-a retras din lumina reflectoarelor, continuă să aibă foarte mulți fani în mediul online.
  • Aceasta este una dintre cele mai apreciate persoane publice feminine.
  • Andreea Raicu a reușit, în timp, să își stabilească multe principii sănătoase și pe care le aplică în continuare.

Andreea Raicu, deși s-a retras din lumina reflectoarelor, continuă să aibă foarte mulți fani în mediul online. Aceasta este una dintre cele mai apreciate persoane publice feminine, lucru ce se datorează și sincerității de care a dat dovadă în timp.

Andreea Raicu a reușit, în timp, să își stabilească multe principii sănătoase și pe care le aplică în continuare. Aceasta nu le-a dat niciodată cu piciorul, indiferent de ceea ce a întâmpinat pe drum.

Andreea Raicu nu renunță la principiile sale nici de dragul bărbaților

Andreea Raicu susține că, în momentul în care cuplul petrece timp împreună, trebuie să existe comunicare și respect, iar statul pe telefon în acele momente nu este deloc acceptat. Tocmai din acest motiv, chiar în ziua de Crăciun, Andree Raicu a decis să se despartă de iubitul ei de atunci.

„În momentul în care ies cu un bărbat sau cu oricine altcineva, mă deranjează să stea, încontinuu, pe telefon. Mi se pare o lipsă de respect.

Era o petrecere foarte frumoasă și îmi spune că trebuie să mergem acasă. «De ce acum?» și răspunde că la 12:00 are un raid. Ne-am despărțit în noaptea aia. Aceste raiduri erau de foarte mult timp. Am înțeles așa, dar, când ne întâlnim cu toată lumea, și din alte țări și luptăm… Mi se părea că, la 20 si ceva de ani, încă să ne mai luptăm…mai bine ne bucurăm de viață”, a povestit Andreea Raicu, potrivit cancan.ro.

Fosta prezentatoare s-a confruntat cu depresia

Andreea Raicu a trecut prin momente extrem de grele, deoarece, din cauza modului în care a fost crescută, dar și din cauza lipsurilor emoționale de care a avut parte, aceasta s-a confruntat cu depresia.

Cu toate acestea, Andreea a apelat la ajutor de specialitate și la dezvoltarea personală, iar acestea i-au fost de mare folos și au ajutat-o să își revină din acest punct de vedere.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies