Home Stiri mondene Andreea Raicu a vorbit pentru prima dată despre sarcină! “Da, mă gândesc să fiu mamă”

Andreea Raicu a vorbit pentru prima dată despre sarcină! “Da, mă gândesc să fiu mamă”

de negriuelena

Andreea Raicu a vorbit pentru prima dată despre sarcină, precizând că își dorește să devină mamă la un moment dat, în viitor. Aceasta nu are de mai mult timp o relație amoroasă.

„Am avut şi etapa în care îmi doream o nuntă mare de tot. Dacă ar fi să mă mărit acum ar fi o petrecere la care aş chema doar persoanele apropiate. Da, mă gândesc să fiu mamă. Nu sunt însărcinată. Nu încă”, a spus Andreea Raicu, potrivit Spynews.

Frumoasa fostă prezentatoare TV a explicat acum ceva timp pe blogul personal faptul că apariția unui copil nu trebuie să fie impusă de vârsta mamei sau de societate.

„Nu vreau să par într-un fel, ador copiii, dar cred că un copil nu trebuie să vină pe lume pentru că e vârsta, pentru că asta îţi impune societatea, trebuie să vină din motivele unei familii potrivite şi fericite. Nu este o jucărie! Este chiar un gest egoist să faci un copil dacă nu îndeplineşti nişte condiţii”, a scris Andreea Raicu.

Aceasta a scris și despre cauza eșuării relațiilor amoroase pe care le-a avut de-a lungul anilor, drept pentru care a apelat la ajutorul psihologilor, astfel încât să vindece rănile sufletești. Problemele din copilărie pe care le-a avut cu tatăl său au marcat-o, ea luptându-se mereu pentru a fi așa cum își dorea acesta.

„Când nu a mai fost (n.r.: tatăl său), am proiectat acesta dorință şi asupra partenerilor mei de viaţă, pe care i-am căutat să fie că tata, pentru că aşa fac fetele care au probleme nerezolvate din copilărie… Îşi caută partenerii sau situaţii care să le fie familiare.

Aşa că am căutat mereu să lupt pentru dragostea lor, aşa cum făceam pentru a primi dragostea tatălui meu. Când o primeam pur şi simplu, mult prea uşor, nu ştiam ce să fac cu cea. Mi se părea că nu e reală, autentică, pentru că nu luptasem prea mult pentru ea, nu luptasem suficient. Ştiam că pentru a primi dragostea adevărată trebuie să muncesc.

A durat mult să înţeleg de ce nu mă atrăgeau sau chiar mi se păreau plictisitori băieţii care îmi arătau acel suport necondiționat şi dragostea atât de uşor. Ajungeau să fie prietenii mei cei mai buni şi niciodată posibili iubiți. A durat însă şi mai mult să pot să schimb acest patern bolnăvicios care se perpetuă încă din copilărie”, a mai scris Andreea Raicu…

Sursa: ciao.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies