Home Stiri mondene Andreea Raicu dă cărțile pe față, fără jenă: „Eu am nevoie de…”

Andreea Raicu dă cărțile pe față, fără jenă: „Eu am nevoie de…”

de negriuelena

Deși s-a reprofilat profesional și a renunțat la activitatea în televiziune, cariera Andreei Raicu este înfloritoare, dar nu se poate spune același lucru și despre planul amoros.

Fosta prezentatoare de televiziune este în continuare una dintre cele mai frumoase și dorite femei din lumea mondenă însă până la vârsta de 42 de ani nu a ajuns în fața altarului cu niciunul dintre iubiții pe care i-a avut de-a lungul anilor.

Într-un interviu acordat de curând, Andreea Raicu a explicat de ce nu s-a căsătorit până în prezent și care este perspectiva sa în legătură cu dragostea.

„Mi-aş dori un bărbat cu care să mă conectez uman, cu care să am ce să discut. Recunosc că m-a bântuit fiorul măritatului. Toată lumea mă întreba când mă mărit, când fac un copil.

Ajunsesem să consider că este o problemă a mea că nu am făcut asta. Călătoria în India m-a făcut să înţeleg că nu despre asta e vorba.

Puteam să mă mărit până acum de o grămadă de ori. Eu am nevoie de timp cu mine, de câteva ore în care să nu văd pe absolut nimeni. Să stau în casă, să merg în parc.

Nu avem niciun drept de proprietate a niciunui om. Nu avem niciun certificat care să ateste asta. Cum să-i spun cuiva: «Nu pleci?!».

Căsătoria este rezultatul unei relaţii fericite, nu un scop în viaţă. Cel puţin pentru mine”, a spus Andreea Raicu în cadrul unei emisiuni online.

Andreea Raicu a fost cuplată cu bărbați celebri din România. Pe când avea 25 de ani, a avut o relație cu Cristi Chivu ce a fost foarte mediatizată la vremea respectivă.

Cei doi s-au despărțit după un an de relație, după care a urmat o altă relație, dar de scurtă durată, cu Tudor Vasile, fiul fostului prim-ministru Radu Vasile.

A urmat apoi relația cu Tudor Chirilă, ce a durat doi ani, iar după un an de când au pornit pe drumuri separate, Andreea Raicu a început o relație cu Horia Tecău, ce a durat un an.

După relația cu Horia Tecău, Andreea Raicu nu a mai fost văzută cu niciun alt bărbat, aceasta preferând să se axeze pe dezvoltarea personală și carieră…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies