Home Stiri mondene Andreea Raicu, dezvăluiri sincere despre perioada în care a avut depresie

Andreea Raicu, dezvăluiri sincere despre perioada în care a avut depresie

de Clara
  • Andreea Raicu a trecut prin momente extrem de grele în urmă cu mai mulți ani.
  • Aceasta a recunoscut faptul că s-a confruntat cu depresia, lucru ce a făcut-o să fie mai mult decât nefericită.
  • Andreea Raicu susține că toate aceste lucruri au ajutat-o să devină mult mai puternică.

Andreea Raicu a trecut prin momente extrem de grele în urmă cu mai mulți ani. Aceasta a recunoscut faptul că s-a confruntat cu depresia, lucru ce a făcut-o să fie mai mult decât nefericită.

Cu toate acestea, Andreea Raicu susține că toate aceste lucruri au ajutat-o să devină mult mai puternică și să fie pregătită, în prezent, pentru toate greutățile pe care viața i le poate scoate în cale.

Andreea Raicu a devenit extrem de puternică pe baza celor întâmplate

„Eu am o anduranță foarte mare, pentru că am fost crescută cu ideea că tu poți, ești în stare, dacă nu poți, ești o incapabilă și o să râdă toată lumea de tine, drept pentru care am câștigat, am căpătat o anduranță fantastică la absolut orice. La oboseală, la stres, la absolut orice.

Am avut acest «drive» să înțeleg, de ce Dumnezeului, am tot ce societatea asta îți spune că ai tot ce ai nevoie ca să fii fericit și eu eram complet nefericită. Nu numai că eram nefericită, eram distrusă. Am început să întreb și să caut și, în momentul în care începi să cauți (rezolvări, n.r.), bineînțeles că găsești”, a spus Andreea Raicu în podcast-ul lui Mihai Morar.

Fosta prezentatoare nu a avut mult timp încredere în ea

În urmă cu ceva timp, Andreea Raicu a recunoscut faptul că s-a confruntat și cu problema stimei de sine. Fosta prezentatoare nu avea deloc încredere în ea, însă, în timp, a învățat să se iubească pe sine și să se accepte așa cum este, lucru ce a ajutat-o să evolueze extrem de tare.

Așa cum se întâmplă în cazul multor persoane, lipsa stimei de sine, a venit din cauză faptului că Andreea Raicu se compara cu vedetele internaționale care, pentru a arăta impecabil, apelează la diferite trucuri de înfrumusețare.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies