Home Stiri mondene Andreea Raicu, primele declarații despre primul său copil

Andreea Raicu, primele declarații despre primul său copil

de Clara

Invitată în cadrul unei emisiuni televizate, Andreea Raicu a vorbit despre o posibilă sarcină, mai ales că, de curând, s-a întors din vacanță, iar multe persoane speră ca aceasta să devină mamă în curând.

„Știi care e visul meu? Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc. Pentru că vreau să fie pentru mine, nu vreau să fie pentru nimeni altcineva. M-am balonat un pic, ce, în vacanță nu poți să mănânci mai mult? Eu am mâncat cartofi prăjiți și altele.

Poate o să am o burtică foarte mică, precum mama, care, până la șase luni, nu și-a dat lumea seama că este însărcinată. Sau ca Anca Serea sau Dana Rogoz”, a spus vedeta, conform celor de la cancan.ro.

„A fost cea mai mare nefericire pe care eu am avut-o până la un moment dat, pentru că ajunsesem la 30 de ani și toată lumea mă întreba: «Ei, și? Când te măriți, când faci un copil?». Și eu eram foarte ok, adică nu aveam o dramă existențială, dar, când începe toată lumea să-ți spună asta… nu e ok! Nu e ok totuși că nu sunt măritată.

Și eu nu mai eram capabilă să mă uit la nimic bun din viața mea. Mă uitam doar la două lucruri care lipseau: faptul că nu eram măritată și că nu aveam un copil. Restul nu mai conta. (…) Astăzi, am înțeles că am să primesc ceea ce mi se potrivește și mi se cuvine și pentru care sunt pregătită atunci când trebuie.

Căsătoria, pentru mine, nu e un scop în viață. Cumva, pentru mine, un scop în viață este o relație echilibrată, e consecința unei relații echilibrate. Și văd foarte multe femei, cum și eu am fost, la rândul meu, obsedate de a se mărita și de a avea o familie. Eu nu spun că e un lucru greșit să-ți dorești asta. Îmi doresc să-mi fac o familie, dar nu este scopul de a mă mărita cu orice preț, de a fi într-o relație doar pentru că așa îți cere societatea”, a spus aceasta, relatează cancan.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies