Home Stiri mondene Andreea Raicu vorbește despre plecarea din televiziune

Andreea Raicu vorbește despre plecarea din televiziune

de Buinoschi Andreea

Andreea Raicu s-a bucurat de succes în televiziune. Cu toate acestea, a decis să părăsească respectivul domeniu și să se axexe pe propriile afaceri, dar și pe filmulețe pe care le încarcă pe canalul său de YouTube.

„Aveam tot ce îmi doream și aveam, cumva, viața la care visa toată lumea, adică acele elemente pe care, dacă le ai, ți se garantează o viață fericită. Aveam o carieră strălucită, eram celebră, aveam o situație financiară care îmi permitea să fac orice, oricând, aveam relația care părea perfectă, aveam o casă în care stăteam și care-mi plăcea foarte mult, puteam să călătoresc și să-mi cumpăr tot ce îmi doream eu. Cumva, era viața din filme.

Viața fără greșeală, dacă o priveai din exterior. Și, cu toate astea, nu simțeam așa. Simțeam că lipsește ceva. Am făcut multe ore de terapie, am citit foarte mult și tot nu înțelegeam ce lipsește. Și, când te deschizi, viața îți aduce tot felul de oameni, tot felul de elemente și poți să găsești răspunsurile”, a declarat aceasta, în cadrul emisiunii Nu există „nu se poate”.

Andreea Raicu a plecat din România și s-a regăsit la mii de kilometri depărtare, în India. Pe blogul său, fosta prezentatoare a explicat de ce a ales să facă acest lucru.

„Am avut un an greu, iar câteva zile într-un centru de meditație, în care să nu vorbesc cu nimeni și să meditez, erau ca cel mai frumos dar pe care puteam să mi-l fac, așa că am profitat de ocazie și am plecat în India.

Purtând în piept insigna pe care scria «silence» (semn că am ales să nu comunic cu nimeni, acest lucru fiind respectat de cei din jur), am putut să mă bucur în liniște de fiecare clipă cu mine, cu emoțiile mele, cu trăirile pe care puteam să le accesez mai profund.

Cinci ore de meditație pe zi, liniște și mult somn m-au ajutat să îmi găsesc liniștea pe care o cam pierdusem în ultima vreme. În toată agitația, uitasem cât de binefăcătoare e tăcerea. De abia când am regăsit-o am înțeles că nu o mai aveam.

Tăcerea e ceva de care nu numai că am fugit toată viața, dar acum șapte ani, când am ales primul curs în care urma să nu vorbesc nimic, perspectiva mi se părea de-a dreptul înfricoșătoare. Cele cinci zile au fost un dar minunat, care m-au făcut să mă simt mult mai bine, mai liniștită, mai relaxată, mai empatică, mai răbdătoare, mai puțin grăbită, mai conectată cu mine și mai puțin interesată de Social Media”, a spus Andreea Raicu…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies