Home Stiri mondene Andreea Raicu vorbește despre relația pe care a avut-o cu Tudor Chirilă: „O relaţie toxică, lungă de şapte ani”

Andreea Raicu vorbește despre relația pe care a avut-o cu Tudor Chirilă: „O relaţie toxică, lungă de şapte ani”

de Clara

Andreea Raicu a fost invitată în emisiunea Andreei Marin și a vorbit despre mai multe capitole din viața sa. Printre cele discutate s-au numărat viața pe care a avut-o în urmă cu mai mulți ani, când încă apărea pe micile ecrane, dar și relația pe care a avut-o cu Tudor Chirilă.

„Aveam tot ce îmi doream și aveam, cumva, viața la care visa toată lumea, adică acele elemente pe care, dacă le ai, ți se garantează o viață fericită. Aveam o carieră strălucită, eram celebră, aveam o situație financiară care îmi permitea să fac orice, oricând, aveam relația care părea perfectă, aveam o casă în care stăteam și care-mi plăcea foarte mult, puteam să călătoresc și să-mi cumpăr tot ce îmi doream eu. Cumva, era viața din filme.

Viața fără greșeală, dacă o priveai din exterior. Și cu toate astea, nu simțeam așa. Simțeam că lipsește ceva. Am făcut multe ore de terapie, am citit foarte mult și tot nu înțelegeam ce lipsește. Și, când te deschizi, viața îți aduce tot felul de oameni, tot felul de elemente și poți să găsești răspunsurile”, a spus aceasta pentru emisiunea Nu există „nu se poate”.

„Am avut o relaţie toxică, lungă de şapte ani. Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit. Persoana respectivă, în loc să te susţină, e împotriva ta… Eşti veşnic tensionat, îţi pierzi încrederea în tine… Nu e un subiect dificil, pentru că am putut să mă uit la ele. Relaţiile dificile pot fi şi la 40 de ani…”, a adăugat aceasta în legătură cu relația pe care a avut-o cu Tudor Chirilă.

„A fost cea mai mare nefericire pe care eu am avut-o până la un moment dat, pentru că ajunsesem la 30 de ani și toată lumea mă întreba: «Ei, și? Când te măriți, când faci un copil?». Și eu eram foarte ok, adică nu aveam o dramă existențială, dar, când începe toată lumea să-ți spună asta… nu e ok! Nu e ok totuși că nu sunt măritată”, a mai spus aceasta, în urmă cu ceva timp, conform cancan.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies