Home Stiri mondene Andrei Ștefănescu, declarații despre a treia nuntă

Andrei Ștefănescu, declarații despre a treia nuntă

de Buinoschi Andreea

Andrei Ștefănescu a spus, de curând, că nu renunță la căsătorie. Deși acesta a divorțat de două ori, nu și-a pierdut speranța și își dorește să ajungă în fața altarului din nou.

Se pare că iubirea este foarte importantă pentru prezentator și nu vrea să lase trecutul să îi umbrească viitorul, acesta fiind și motivul pentru care este dispus să se implice într-o relație serioasă care îl poate duce în fața ofițerului de stare civilă, dar și în fața altarului.

„Eu sunt dispus la orice reîncercare, lejer, viața e atât de scurtă, de frumoasă, atât de frumos e să guști din toate experiențele, te repliezi, e nevoia omului de a fi cu alt om. Întotdeauna am fost optimist și vesel.

Eu am luat lucrurile exact cum au fost, lucrurile s-au întâmplat, se întâmplă în viața noastră, îmi asum că fiecare are partea lui de vină. Eu am învățat din fiecare experiență pe care o am.

Nimeni nu știe exact ce se întâmplă acolo, ce e în spate. E și timpul o problemă, faptul că nu poți pleca într-o vacanță, o vacanță în adevăratul sens al cuvântului”, a spus acesta la Antena Stars, conform viva.ro.

În urmă cu ceva timp, fosta lui soție a vorbit despre cum merg lucrurile între ei, după ce au decis să divorțeze, mai ales că au și un copil împreună.

„Poate sună a clişeu, dar am rămas în relaţii foarte bune. Adică în continuare ne vizitează aproape zilnic, îşi petrece timpul cu Ayan. Încă îi servesc mâncarea la masă. Partea asta nu s-a schimbat. Am reuşit totul, chiar dacă am divorţat…

Mi-am dat seama din prima că este un bărbat lângă care pot să fac asta. Şi el şi-a dorit asta. Le-a făcut pe toate, în afară de un coteţ de găini. Adică, sincer, încă îi reproşez că nu mi-a făcut coteţul de găini în curte”, a spus fosta lui parteneră, conform okmagazine.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies