Home Stiri mondene Andrei Ștefănescu și Antonia au divorțat

Andrei Ștefănescu și Antonia au divorțat

de Buinoschi Andreea

După șapte ani de relație, Andrei Ștefănescu și Antonia au decis să divorțeze. După doar un an de când și-au unit destinele, aceștia au hotărât să nu mai formeze un cuplu, iar anunțul a fost făcut pe rețelele sociale. Artistul a declarat că totul a avut loc la notar și a fost un divorț liniștit.

„Dragii noștri, după cum bine știți, mereu am fost discreți cu evenimentele din familia noastră, lucru pe care l-am făcut și acum. Din respect pentru voi, am hotărât că este momentul să vă informăm despre situația noastră, pentru a nu exista neînțelegeri.
După șapte ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact, la mijlocul acestei veri, am luat decizia de a ne despărți.

În luna septembrie, am finalizat divorțul la notar, pe cale amiabilă, și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan, și nu numai.
Antonia și Ayan locuiesc în continuare în casa noastră, îi vizitez aproape zilnic și ne petrecem timpul împreună. Puiul este bine și fericit și ne asigurăm, zi de zi, ca această schimbare să nu îl afecteze. Am ales să facem această tranziție departe de ochii și părerile celor din jurul nostru, pentru binele și liniștea atât a noastră, cât și a lui Ayan.
Știm că această decizie va uimi pe toată lumea care ne îndrăgește și care ne-a fost alături de-a lungul anilor, însă amândoi suntem bine și ne înțelegem foarte frumos, în ciuda despărțirii noastre, lucrurile merg înainte, la fel ca până acum.

Chiar dacă nu vom mai parcurge viitorul mână de mână, o vom face umăr lângă umăr, pentru binele și fericirea lui Ayan. Tocmai de aceea, să nu vă mire că vom petrece mult timp împreună și că vom avea diferite activități împreună cu Ayan, familiile noastre și prietenii noștri. În viețile noastre se așterne liniștea, de aceea vă rugăm să respectați discreția cu care am parcurs lunile acestea. Tot ce am avut de declarat atât eu, cât și Antonia, se află în aceste rânduri. Vă mulțumim!”, a scris prezentatorul…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..