Home Stiri mondene Anna Lesko a spus care dintre parteneri a fost cel mai bun la pat

Anna Lesko a spus care dintre parteneri a fost cel mai bun la pat

de Buinoschi Andreea

Anna Lesko este una dintre cele mai controversate vedete din România. Aparițiile sale sunt extrem de îndrăznețe, iar ipostazele în care se afișează lasă foarte multe lucruri la vedere, atât la propriu, cât și la figurat. Datorită felului în care arată, aceasta a fost curtată de mulți bărbați și nume importante ale showbizului au stat în același pat cu ea.

Printre bărbații cu care Anna a făcut dragoste se numără Irinel Columbeanu, Codin Maticiuc și Marian Ionescu. Așadar, artista a declarat că cele mai fierbinți amintiri sunt cele legate de Codin Maticiuc. Mai mult decât atât, artista a spus că cele mai puțin comune locuri în care a făcut dragoste au fost în avion, în casa părintească, dar și în pădure.

În cadrul unui interviu acordat celor de la okmagazine.ro, Anna Lesko a povestit cum este ea într-o relație, deoarece se consideră o femeie dificilă. „Eu sunt extrem de independentă. Fac totul singură, duc pe spezele mele o groază de lucruri. E foarte obositor aşa. Nu sunt uşor de digerat. Am reguli în casă stricte: ai desfăcut ceva, arunci ambalajul, să fie ordine, nu arunci hainele oriunde, nu te descalți oriunde. La mine totul are locul lui. Şi în bucătărie gătesc curat. Pe de altă parte, dincolo de casă, eu nu sunt femeia care sufocă omul de lângă ea cu întrebări: «Ce faci?», «Unde eşti?».

Mi se ofilesc urechile la discuţiile astea. Iar ceea ce nu fac eu nu-mi place să mi se facă. Nu sunt uşor de suportat într-o relaţie. Iar dacă cel de lângă mine nu rezonează, lucrurile merg înainte pe nervii şi pe neuronii mei. Astfel încât ajung să cred că mai bine mă descurc singură, însă da, e firesc să fie nevoie de o relaţie. Dar nu e foarte uşor cu mine. Deşi de-a lungul timpului am lăsat de la mine şi am zis că dacă nu e wow, măcar să fie ok. Şi tot nu a mers”, a mărturisit artista…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies