Home Stiri mondene Anna Lesko a spus care trebuie să fie cea mai importantă trăsătură a unui bărbat

Anna Lesko a spus care trebuie să fie cea mai importantă trăsătură a unui bărbat

de Clara

De curând, Anna Lesko a vorbit despre partea sentimentală. Artista a fost extrem de sinceră și a spus cum trebuie să fie bărbatul ideal pentru ea.

„Am fost trei la părinți și se obișnuia ca femeia să preia toate greutățile bărbaților. Mie mi-e greu acum să zic ce înseamnă pentru mine bărbatul perfect. Și asta pentru că știu să fac o grămadă de lucruri în locul lui. Am foarte multe responsabilități. Deci, clar mă obosește să îi spun ce are de făcut.

Dar cel mai important e să nu mă mintă! Ăsta e un aspect foarte important. Eu pot suporta multe lucruri și pot înțelege foarte multe. Orice putem bricola pe adevăr, oricât de crunt ar putea fi el, repet, nimic nu poate fi mai dureros decât minciuna sfruntată”, a spus artista, potrivit celor de la cancan.ro.

„Apăruseră niște fete noi în Mamaia și veneau în grup, în fiecare zi, la piscină, la Rex (fostul Internațional, care își schimbase, între timp, numele). El făcuse cunoștință cu ele și voia să i le prezinte și lui Ili, în mod special pe una dintre ele, Ana. Își luă și el un șezlong și se întinse la soare. Fetele se bălăceau, vorbeau, erau drăguțe, dar nu chiar așa cum pretinsese Petru la telefon. Păreau cam tinerele și cam scunde pentru gustul lui. O cunoscu pe Aliona și schimbă două-trei vorbe cu ea, dar nu îi plăcu în mod deosebit.

Făcu și cu Ana cunoștință. Era, într-adevăr, cea mai frumușică dintre ele, blonduță, cu ochi verzi-gri, corp foarte feminin, pe care știa cum să și-l miște, mai ales când mergea. Avea trăsături frumoase și pomeți promițători la maturitate, însă nu știa o boabă românește (sau nu voia)”, a spus Irinel Columbeanu despre povestea de dragoste pe care a avut-o cu aceasta…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies