Home Stiri mondene Anna Lesko, critici dure la adresa Andreei Bălan: „Nu e ok ce face în presă, nu-ți speli rufele în afara casei”

Anna Lesko, critici dure la adresa Andreei Bălan: „Nu e ok ce face în presă, nu-ți speli rufele în afara casei”

de Buinoschi Andreea

Anna Lesko s-a arătat profund dezamăgită de declarațiile Andreei Bălan la adresa fostului său soț și i-a luat apărarea lui George Burcea. Artista a acuzat-o pe actuala iubită a lui Tiberiu Argint că nu a dat dovadă de diplomație, dar și că a cerșit mila fanilor săi.

„Eu nu cred că George a stat cu Andreea ca să profite de pe urma ei. Asta e doar în capul ei. Oricum, Andreea crede că toată lumea profită. Nu e ok ce face în presă, nu-ți speli rufele în afara casei, mai ales când ești artist. Artistul nu trebuie să cerșească empatia!”. a spus Anna Lesko, în cadrul emisiunii Ferma.

Mai mult decât atât, cele două fete au recunoscut că îl plac foarte tare pe actor, deoarece nu este deloc așa cum spun cei din jur: „Muncește foarte mult și demonstrează că în fermă este diferit față de cum îl prezintă presa și mai ales fosta soție”.

Recent, George Burcea a oferit un interviu celor de la click.ro și a dat mai multe detalii despre sine: „George Burcea este așa cum îl vedeți în «Ferma». El așa muncește, așa mănâncă, așa doarme, așa învață lucruri noi, așa iubește oamenii etc. Nu am venit în «Ferma» pentru a face un rol, ci pentru a acumula lucruri noi pentru viitoarele roluri din teatru și film”, a declarat acesta.

„Acasă fac tot ceea ce este nevoie și o fac din inimă, mai ales datorită educației pe care am primit-o. Nu-i rușine să muncești, rușine e să trândăvești toată ziua, să stai așteptând să-ți dea mama, tata sau statul, iar tu să intri pe rețele și să jignești în dreapta și-n stânga fără să-ți pese. Nu veți vedea niciodată un om educat pierzând timp cu aceste potlogării. Oamenii educați caută să se dezvolte, să învețe și să ofere”, a mai spus actorul…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies