Home Stiri mondene Anna Lesko, gafă de proporții! Fanii: „Ești afumată?”

Anna Lesko, gafă de proporții! Fanii: „Ești afumată?”

de Clara

Anna Lesko le-a arătat fanilor săi prin ce a trebuit să treacă la filmările unui clip. Aceasta și-a pierdut echilibrul, a căzut, iar fanii s-au amuzat pe seama respectivelor întâmplări.

Aceasta nu s-a rușinat de cele întâmplate și a încărcat pe Facebook filmulețul în care cade de mai multe ori. Artista trebuia să filmeze stând întinsă pe o canapea, dar și-a pierdut echilibrul. Deși regizorul a avertizat-o, a vrut ca scena să iasă perfect și nu s-a lăsat: „Anna, vezi să nu te duci jos!”. Mai mult decât atât, în filmuleț, își face apariția și lenjeria intimă, dar acest lucru nu pare să îi fi deranjat pe fani.

Fire perseverentă, cântăreața a încercat din nou, dar rezultatul a fost același. Comentariile fanilor au fost împărțite. În timp ce unii s-au bucurat de imaginile oferite și i-au transmis doar gânduri frumoase, alții au criticat-o spunând că a exagerat.

„Observ din majoritatea comentariilor că sunt mulți care nu suportă să vadă o persoană fericită, deschisă, amuzantă! Este foarte trist să vezi atâția oameni plictisiți!”, „Ești minunată și plină de viață, așa cum trebuie!! Bravo pentru tot ce faci”, „Ești perfectă! Adorabilă! Puțin «dusă», dar …ești perfectă!”, „Super tare, am râs cu poftă”, „Îmi place că nu te lași, bravooo”, „Ești o nebună, dar tare bună”, „Aici chiar ai dat-o aiurea, Ana, pe bune, chiar nu se poate un pic de modestie?”, „Mai încearcă. Se vede că te «chinui» să fii funny!”, „ANUSKA…ești… afumată… ?”, „Super! E sexy în tot ce face!”, sunt comentariile pe care aceasta le-a primit.

Anna este des trasă la răspundere pentru aparițiile incendiare pe care le are și, într-un interviu dat celor de la okmagazine.ro,  a vorbit despre acest aspect: „Tu trebuie să fii superbă. Şi dacă vrei ca bărbatul din viaţa ta să te adore, crede-mă pe cuvânt că pentru asta se munceşte. Dar sunt foarte multe femei care nu înţeleg asta, unele îmi dau mesaje pe pagina mea că de ce sunt sexy la plajă fix lângă copilul meu. Deci, nu au înţeles nimic. Şi nu văd dincolo de poze şi atitudine. Cum să ai pretenţia de la bărbatul din viaţa ta să facă ceva pentru tine, când tu nu te iubeşti?!”…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies