Home Stiri mondene Anna Lesko, înfuriată la maximum după ce a fost criticată că ar fi o mamă indecentă. Ce replică acidă a dat

Anna Lesko, înfuriată la maximum după ce a fost criticată că ar fi o mamă indecentă. Ce replică acidă a dat

de negriuelena

De la un timp, Anna Lesko este criticată din ce în ce mai des din cauza fotografiilor incitante pe care le încarcă pe conturile sale de socializare.

Fără îndoială, bărbații apreciază postările sale, dar femeile îi lasă mesaje prin care îi atrag atenția că exagerează cu felul în care se expune, apărând mai mult goală, cu atât mai mult cu cât are și un copil.

Artista a răbufnit și a transmis un mesaj amplu și usturător tuturor celor care se leagă de fotografiile sale sexy.

 „Tu, «hateriță» (n.r.: persoană care urăște), sexualitatea îți trezește teamă, nu ești capabilă să te bucuri de extazul corpului tău.

Te apucă tabuurile și neliniștea, restricții culturale și familiale când vine vorba despre sex, când trebuie să îți lași corpul să vorbească.

Ești o femeie în captivitate, prinsă în capcana sexualității reprimate. Nu-i așa că este cel mai simplu să arunci cu noroi (curvă, târfă, stricată, concubină, vrăjitoare), decât să te confrunți cu profunzimea îndoielilor tale personale?

Tu, femeie domestică, nu ai curajul să scoți capul din ograda ta decât când este vorba despre o bârfă și de a jumuli pe vreo «curajoasă» care te orbește trecând strada.

Ești rea și neagră în cerul gurii, latri toată ziua până și la umbra ta. Ai uitat să te iubești pe tine, nu mai vrei, de fapt, să te mai placi.

Dai vina pe copil pentru corpul tău dezordonat, învinuiești bărbatul pentru depresiile și complexele tale, cauți oriunde motive pt nefericirea ta, dar răspunsurile tot la tine sunt și tot tu poți schimba asta.

Stai și te complaci într-o situație sau alta, te acrești pe zi ce trece, te constipi, îți crești copiii conform stărilor, iar bărbatul nu te mai suportă.

Și ghici ce?! Tu tot mai dependentă devii de el, iar el, drept răspuns, te respinge”, este mesajul pe care l-a scris Anna Lesko.

Cântăreața s-a referit și la modul în care își crește copilul, în urma faptului că un internaut a numit-o „mamă imorală”.

„Îmi trântești câte o «scrisoare» electronică, bogată în morală, sfaturi cum să îmi cresc copilul, ce educație să îi dau și cât de grav este că m-am despărțit de tatăl copilului meu.

Mă condamni întruna să fiu arsă pe rug pentru feminitatea și sexualitatea din mine cu care am fost înzestrată și pe care am cultivat o în de-a lungul anilor”, a mai scris Anna Lesko…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies