Home Stiri mondene Anna Lesko, părere controversată despre relații “Începi să dai «raport» unde ești, cu cine ești, ce faci…”

Anna Lesko, părere controversată despre relații “Începi să dai «raport» unde ești, cu cine ești, ce faci…”

de negriuelena

Anna Lesko s-a despărțit, DJ Vinnie, după o relație de opt ani, iar acum a scris pe paginile sale de socializare un mesaj prin care își exprimă părerea despre relații.

Artista a povestit care este concepția sa cu privire la modul cum începe și evoluează majoritatea relațiilor.

Părerea cântăreței este destul de controversată, fanii având păreri împărțite în legătură cu felul dur în care se raportează la cupluri.

„E drăguț la început 🙂 . Se mută împreună. Fac cunoștință cu obiceiurile, gusturile, preferințele fiecăruia, ciudățeniile fiecăruia.

Lui îi place pâinea arsă la micul dejun, iar ea face pipi cu ușa deschisă larg la baie. Unele obiceiuri înveți să le accepți, iar altele sunt ofensive, pur și simplu enervante.

Se creează rutina. Devin familiari și crește sentimentul de siguranță.

Începi să dai «raport» unde ești, cu cine ești, ce faci, ce vei face în următoarele zece minute și până când vă veți vedea la sfârșitul zilei etc….

Familiaritatea asta de multe ori se dovedește a fi un anti-afrodiziac”, este mesajul pe care l-a scris Anna Lesko pe social media.

Anna Lesko și fostul ei iubit au evitat mult timp să facă declarații despre despărțirea lor. Recent însă cântăreața a scris, tot pe conturile sale de socializare, o scurtă explicație.

„Am ales să mă despart de tatăl copilului meu având motive temeinice. Da, sunt o mamă singură şi nu este ușor, îmi câştig existenţa pe propriile mele speze.

Este o meserie frumoasă care îţi aduce multă satisfacţie emoțională, dar şi foarte solicitantă. Sunt o norocoasă şi o luptătoare”, a transmis Anna Lesko…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies