Home Stiri mondene Anna Lesko, reacție acidă după fotografiile incitante pe care le-a postat

Anna Lesko, reacție acidă după fotografiile incitante pe care le-a postat

de negriuelena

Anna Lesko și-a făcut un obicei de a se lăsa fotografiată cât mai incitant, aproape goală, stârnind controverse în mediul online.

Aceasta este atât admirată, în special de bărbați, cât și criticată pentru modul în care se expune. Cele mai recente fotografii sexy au venit însă și cu un mesaj acid din partea Annei Lesko.

„Nu sunt un exemplu de urmat! Cu trecerea timpului, nu mă mai simt de parcă ar trebui să mă justific.

Suntem diferiți și frumoși în felul nostru. Aaaa, poți tine cont de anumite aspecte, să vezi dacă rezonează în context cu tine.

Poate ce mie îmi priește, pe tine te dezavantajează. Femeile care se dau drept exemplu și se bat cu pumnii în piept că sunt demne de urmat în toate cele nu îmi prezintă încredere.

Am întâlnit suficiente la viața mea. Astăzi, ea, dacă este «combinată» cu un fotbalist, o vei vedea negreșit pe stadion, în plină acțiune.

După, se îndrăgostește de altul, un actor, o vei vedea în public aplaudând cel mai zgomotos posibil.

S-a despărțit și de acesta și s-a îndrăgostit de un patron de club, o vei vedea non-stop acolo, să nu-i scape ceva…

Dacă o întrebi, îți va răspunde că știe bine direcția, dar, in realitate, este foarte derutată. În fine, ca să scurtez, fii mai inventivă de atât! Fii mai dibace!

Urmărește fenomenul, ce se întâmplă în jurul tău. Analizează-te pe tine în diferite contexte. URMĂREȘTE-TE PE TINE, NU PE CINEVA!

Și atunci, ai să te îndrăgostești de tine”, este mesajul pe care l-a transmis artista prin intermediul conturilor sale de socializare…

Sursa: ciao.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies