Home Stiri mondene Antonia a recunoscut că se confruntă cu depresia din cauza criticilor oamenilor

Antonia a recunoscut că se confruntă cu depresia din cauza criticilor oamenilor

de Clara

Antonia a spus cu ce probleme se confruntă de fiecare dată când apare în fața unui public. Aceasta trece prin momente deloc plăcute și a detaliat acest subiect pe pagina sa de Instagram.

„Am mari emoții atunci când apar la televizor sau pe internet, fie că este vorba despre un interviu sau un podcast. Am anxietate și mă tem constant că voi greși, lucru ce se întâmplă mereu. De ce oamenii se grăbesc să judece și iubesc să mă portretizeze ca fiind proastă? Probabil pentru că îi face să se simtă superiori mie sau mai inteligenți. «Este doar frumoasă, dar proastă ca naiba»”, a dezvăluit Antonia.

„Ei sunt motivul pentru care nu mai apar public atât de des. Am explicat de nenumărate ori că, indiferent că sunt în România de mulți ani, fac greșeli atunci când vorbesc limba română. Asta nu ține de nivelul de inteligență, dacă vor să înțeleagă, bine, dacă nu, sunt doar răutăcioși.

Cine mă cunoaște cu adevărat știe că am o mulțime de lucruri de spus și prefer să le spun atunci când sunt alături de oameni care nu mă judecă. M-am săturat de oameni care mă judecă și să fiu «bullied» (n.r. – agresată). Am ales să nu fiu o victimă și să nu vorbesc despre asta, spunându-mi că voi învăța să accept și că sunt doar un simplu om”, a mai spus aceasta.

Antonia este dezamăgită de cele întâmplate

„Sunt dezamăgită și mă întreb de ce merit să fiu tratată cu atâta răutate, apoi realizez că îmi este milă de cei care mă jignesc, pentru că nu au nimic altceva mai bun de făcut decât să mă corecteze pe mine și să se gândească: «Ha, ți-am zis-o! Proasto!».

Astfel, doamnelor și domnilor, sunt aici să vă reamintesc încă o dată faptul că nu voi face pe plac nimănui și sunt conștientă că, și în cazul în care vreau să o fac, nu o pot face și sunt ok cu asta. Sunt dezamăgită de răutatea și de furia pe care le au multe persoane în această lume. Într-o zi, voi depăși această frică, sau poate că nu, însă sunt fericită că am prieteni iubitori și o familie care mă înțelege și îmi cunoaște inima. Îi iubesc și le mulțumesc! Pentru voi, restul, cei care mă plac și mă susțin, vă mulțumesc”, a mai declarat artista.

„Am fost hărțuită la atât de multe niveluri diferite și pentru atât de multe motive pentru care nu merit în viața mea. Totuși, prefer să nu vorbesc despre acest lucru public. Dar nu înseamnă că nu m-a afectat pe mine sau anumite acțiuni și decizii din viața mea. Nu vreau ca oamenii să creadă că mă victimizez și, oricum, nu schimbă cu nimic situația și există multe persoane care trec și ele prin aceste lucruri, poate chiar mai rele. Și, la finalul zilei, acest lucru nu mă face mai specială decât altcineva. Am dorit să clarific, deoarece primesc adeseori întrebări legate de depresie și dacă trec prin situații grele.

Răspunsul este da. Vă rog să aveți grijă de sufletele voastre și să fiți puternici. Viața este plină de încercări, aveți credință! Suntem oameni, amintiți-vă că nu suntem perfecți, însă putem încerca să fim cea mai bună variantă a noastră și încercați să fiți buni. Toți facem greșeli. Am făcut greșeli în viață și îmi pare rău pentru asta. Învață, mergi mai departe și iubește”, a mai spus iubita lui Alex Velea…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies