Home Stiri mondene Antonia a vorbit despre momentele grele din relația cu Alex Velea

Antonia a vorbit despre momentele grele din relația cu Alex Velea

de Clara

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul nostru. Cu toate că relația lor se apropie de zece ani și că au împreună doi băieți, cei doi îndrăgostiți nu au avut mereu parte de experiențe plăcute.

La începutul poveștii lor de iubire, Antonia și Alex Velea au trebuit să se confrunte cu mai multe momente extrem de neplăcute care le-au îngreunat foarte mult viața. Despre aceste evenimente, Antonia a vorbit în cadrul unui interviu.

„Au fost momente grele, am suferit mult. Eram asaltaţi de o anumită parte a presei, agresaţi de unii paparazzi, urmăriţi în trafic, jigniţi în online. Nu a fost deloc uşor. Dar cred că a aşezat timpul lucrurile şi în noi, şi în ceilalţi şi ne-am putut vedea fiecare de viaţă”, a spus Antonia pentru cei de la okmagazine.ro.

„Am fost mereu uniţi, am crezut în noi, în iubirea noastră şi am ştiut că nu există obstacol care nu poate fi depăşit dacă suntem, împreună, o echipă. Aşa am reuşit să avem această familie frumoasă, construită pe iubire, respect, echilibru”, a mai spus artista.

Antonia se confruntă cu unele probleme de sănătate destul de grave

„De curând, am făcut nişte analize şi, din cauza stresului, vârsta mea biologică este de 69 de ani. Aşa că trebuie să muncesc mult cu mine să mă echilibrez, să nu mă mai stresez, să cobor această vârstă…

Somnul nu îmi prea ajunge, dar m-am obişnuit să dorm şi mai puţin, mai ales de când am copiii, dar şi pentru că eram pe drumuri, că am un program destul de încărcat. Cred că m-am şi obişnuit aşa. Încerc să am grijă la alimentaţie, fac sport, iau vitamine, mă odihnesc, stau în linişte atunci când prind momente de linişte”, a spus Antonia pentru cei de la okmagazine.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies