Home Stiri mondene Antonia a vorbit despre motivul pentru care copiii săi nu sunt botezați

Antonia a vorbit despre motivul pentru care copiii săi nu sunt botezați

de Clara

De curând, Antonia a fost invitată în cadrul unui podcast și a vorbit despre motivul pentru care cei doi băieți ai ei și ai lui Alex Velea, care au șase și patru ani, nu sunt botezați. Cu lacrimi în ochi, artista a spus motivul din spatele acestei situații.

„Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi pentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva?… Tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la zero cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel”, a spus artista în cadrul podcast-ului Amaliei Năstase.

„A fost o perioadă frumoasă, în care am creat o legătură puternică între noi, ca oameni, întâi, și, abia apoi, ca iubiți. Mi-a fost alături, este un om cald, calm și bun. Totul a decurs firesc și lucrurile s-au întâmplat de la sine. Am simțit chimie, atracție și a devenit, în timp, o relație, iubire.

Știam că oamenii judecă ușor, pe informații care erau speculate, nu pe informații reale, așa că asta a fost calea cea mai ușoară, să ne ascundem. Deși a fost extraordinar de greu să facem acest lucru. Important este că a trecut, că suntem fericiți, că suntem bine, că avem o familie frumoasă și că avem o relație solidă, cu multă iubire.

Am simțit că este the one, că este cel lângă care vreau să îmi construiesc viitorul, o familie, o casă și tot ce mai poate un om visa în viața aceasta…

Au fost momente în care ne-a afectat, în mai mică măsură sau mai mare măsură. Important a fost că noi știam adevărul și că toate speculațiile nu se bazau, de fapt, pe realitate. Că relația noastră s-a conturat după ce fiecare încheiase relația în care se afla și că întâlnirea noastră nu a afectat relațiile în care ne aflam și care luaseră sfârșit”, a spus Antonia pentru cei de la viva.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies