Home Stiri mondene Antonia are grave probleme de sănătate

Antonia are grave probleme de sănătate

de Clara

Antonia este una dintre cele mai apreciate, dar și una dintre cele mai urmărite vedete de la noi din țară. În consecință, aceasta trebuie să fie extrem de atentă la modul în care arată, dar se pare că ultimele analize au scos la iveală niște lucruri ce nu stau foarte bine.

„De curând, am făcut nişte analize şi, din cauza stresului, vârsta mea biologică este de 69 de ani. Aşa că trebuie să muncesc mult cu mine să mă echilibrez, să nu mă mai stresez, să cobor această vârstă”, a spus Antonia pentru cei de la okmagazine.ro.

„Somnul nu îmi prea ajunge, dar m-am obişnuit să dorm şi mai puţin, mai ales de când am copiii, dar şi pentru că mereu eram pe drumuri, că am un program destul de încărcat. Cred că m-am şi obişnuit aşa. Încerc să am grijă la alimentaţie, fac sport, iau vitamine, mă odihnesc, stau în linişte atunci când prind momente de linişte”, a mai spus artista.

Antonia a vorbit despre motivul pentru care copiii săi nu sunt botezați

„Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi, pentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva?… Tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la zero cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel”, a spus artista în cadrul podcast-ului Amaliei Năstase.

„A fost o perioadă frumoasă, în care am creat o legătură puternică între noi, ca oameni, întâi, și, abia apoi, ca iubiți. Mi-a fost alături, este un om cald, calm și bun. Totul a decurs firesc și lucrurile s-au întâmplat de la sine. Am simțit chimie, atracție și a devenit, în timp, o relație, iubire”, a spus Antonia despre relația cu Alex Velea.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies