Home Stiri mondene Antonia, declarație de dragoste pentru Alex Velea

Antonia, declarație de dragoste pentru Alex Velea

de negriuelena

Antonia Iacobescu, în vârstă de 30 de ani, și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Aceștia au o familie minunată și nu contenesc din a își face declarații pe paginile lor de socializare, ori de câte ori au ocazia.

Pe data de 13 mai, Alex Velea a împlinit 35 de ani, iar Antonia a scris un mesaj emoționant pe contul său de Instagram, o adevărată declarație de dragoste la adresa partenerului său de viață și tatăl celor doi băieței, Akim și Dominic.

„Mulțumesc pentru că mi-ai dat doi băieți frumoși! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot! Pentru toți cei trei îngeri ai mei și pentru tine, pentru că îmi arăți dragostea care este atât de greu de găsit în zilele noastre, ai grijă de mine, nu mă faci niciodată să mă simt singură, dar, cel mai important, ești binecuvântat cu sănătate, cu puterea de a munci, cu bunătate, ești plin de talent și, nu în ultimul rând, un tată extraordinar! Deci îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tine! Să ne trăiești mulţi mulţi ani!!!! Te iubesc!”, este mesajul pe care i l-a transmis Antonia.

Din cauza faptului că divorțul dintre Antonia și Vincenzo Castellano a durat foarte mult timp, până de curând Akim și Dominic nu au putut fi trecuți pe numele lui Alex Velea. Acesta din urmă a luat decizia de a se deplasa în Italia, pentru a îi înmâna lui Vincenzo actele care trebuiau semnate, întrucât nu fusese de găsit acasă în momentul pronunțării deciziei judecătorești.

„Mai e un termen în Italia, înainte să putem închide la notar, în România. E o chestiune legată de copil, un act pe care să-l depunem apoi la cabinetul notarial”, a spus acum ceva timp Ioan Todan, avocatul Antoniei.

Alex Velea și Vincenzo Castellano au rezolvat ulterior situația, iar acum cei doi băieți, Akim și Dominic, vor putea purta numele de familie Velea…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies