Home Stiri mondene Antonia, detalii despre drama care a marcat-o în copilărie și peste care nu poate trece nici acum

Antonia, detalii despre drama care a marcat-o în copilărie și peste care nu poate trece nici acum

de negriuelena

Antonia este una dintre cele mai frumoase și charismatice artiste de la noi, dar, în ciuda faptului că este văzută mereu cu un zâmbet radiant, aceasta ascunde o mare dramă.

Puține persoane cunosc faptul că Antonia a fost marcată în copilărie de faptul că tatăl său biologic le-a abandonat pe ea și mama ei, Denise Iacobescu.

Antonia a crescut în Statele Unite ale Americii și a aflat mai târziu care este adevărul dureros.

Mama ei își refăcuse viața alături de un alt bărbat, Mihai Iacobescu, cel pe care artista îl credea tatăl său de sânge.

Cântăreața a rămas marcată profund de cele întâmplate și l-a considerat pe tatăl vitreg ca fiind tatăl adevărat, având o legătură foarte strânsă în copilărie.

Tatăl vitreg al Antoniei a rămas alături de ea și mama ei când le-a fost mai greu.

Denise Iacobescu a vorbit acum ceva timp despre situația delicată din familia lor.

„Antonia a aflat mai târziu că Mihai nu este tatăl ei. Atunci când a aflat a fost un pic așa șocată, dar i-am explicat și a înțeles.

Știi cum e, tata nu e cel care îți dă viață, e cel care te crește. A fost un tată-exemplu pentru ea”, a declarat mama Antoniei.

Părinții Antoniei au decis să se despartă înainte ca ea să vină pe lume, iar după câteva luni de la despărțire, mama sa l-a cunoscut pe Mihai Iacobescu.

Acesta a adoptat-o pe Antonia și a trecut-o pe numele său.

Pe când Antonia avea cinci ani, mama sa și Mihai Iacobescu au hotărât să își încerce norocul în Statele Unite ale Americii.

Mihai Iacobescu era angajat al unui circ și primise o ofertă de muncă foarte bună peste Ocean.

Cei trei au locuit acolo timp de 13 ani, dar lucrurile nu au mai mers bine între Denise și Mihai, motiv pentru care au divorțat.

În urma divorțului Denise și Antonia au fost nevoite să revină în România. La acea vreme s-a zvonit că, de fapt, ar fi fost expulzate…

Mihai Iacobescu a început o relație nouă, iar la început Antonia se distanțase de el, dar după o vreme a acceptat situația și au reluat legătura.

Sursa: ciao.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies