Home Stiri mondene Antonia, imagini de senzație! Cum arată după operația estetică suferită de curând

Antonia, imagini de senzație! Cum arată după operația estetică suferită de curând

de negriuelena

Antonia a preferat să fie sinceră față de fanii săi și le-a comunicat de curând faptul că și-a mărit sânii.

Artista s-a fotografiat pentru prima dată în costum de baie după ce a suferit operația estetică, fiind extrem de încântată de rezultate.

Cu toate că cei mai mulți dintre fani consideră că nu avea nevoie de implanturi mamare, cântăreața a procedat așa cum a dorit, iar acum încinge internetul cu fotografiile de senzație.

„Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijorați.

Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul:

«De ce? Nu aveai nevoie!», «Aoleu, acum eşti nu ştiu cum», please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine.

Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”, a transmis recent aceasta prin intermediul contului său de Instagram.

Antonia se află în izolare la domiciliu, dar profită cât poate de soare, făcând plajă pe terasă.

Artista are o relație foarte frumoasă cu Alex Velea, căruia i-a făcut în urmă cu câteva zile o declarație de dragoste emoționantă.

„Cei mai mulți dintre voi nu știți, dar omul acesta întotdeauna mi-a suportat toanele.

Când sunt în perioada sensibilă a lunii și am schimbări de dispoziție, în loc să se enerveze, el mă întreabă dacă am dureri și dacă poate să mă ajute cu ceva.

Nu mai spun că, dacă mă accidentez, e ca și cum am fi siamezi, îmi simte durerea și îmi spune că ar vrea să o ia pe toată asupra lui.

Are o răbdare infinită cu mine, este un exemplu când vine vorba de răbdare.

Când sunt moleșită, leneșă, iar telecomanda este chiar alături, pe măsuța de lângă canapea, el tot se ridică și o ia pentru mine.

Mă întreabă ce mi-ar plăcea să mănânc și, dacă îi răspund «pui prăjit», zice «ok, dar îl facem la grătar, pentru că vrei să arăți bine la vară».

Îi propun să lăsăm copiii la părinții lui pentru câteva zile, e de acord, dar la nici o oră de când i-am lăsat îmi spune că-i e dor de ei și îi vrea înapoi.

Mă învață mereu să fiu mai bună. Dacă mă vede că am tendința să mă enervez, să fiu rea, mă oprește și-mi spune că mi se potrivește mai bine bunătatea, că asta e adevărata mea frumusețe.

Mereu mă întreabă dacă mi-am sunat părinții… Și lista continuă.

De-asta am rezistat atât de mult timp împreună. El mă completează și îi iubesc sufletul până la moarte.

Niciodată în viața mea nu am simțit o asemenea chimie cu cineva. Sunt fericită să am o familie cu tine!

Felul în care te uiți la copiii noștri îmi topește inima. Ești cu adevărat făcut să fii tată și încă unul al naibii de bun. Te iubesc!”, a scris Antonia pe Instagram…

Surse: libertatea.ro, click.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies