Home Stiri mondene Antonia, în lacrimi! Care este motivul: „Este mai grav și…”

Antonia, în lacrimi! Care este motivul: „Este mai grav și…”

de negriuelena

Antonia este îngrijorată peste măsură și îi duce dorul fiicei sale, Maya, care se află în grija tatălui ei, Vincenzo Castellano, fostul soț al artistei.

Maya se află în Italia, unde este crescută de tatăl ei și bunicii paterni.

Antonia a oferit recent un interviu pentru Gândul Live alături de iubitul său, Alex Velea, și a izbucnit în lacrimi în momentul în care a fost întrebată de fetița ei.

„Maya este foarte bine, într-adevăr, ea a intrat în carantină mai devreme decât noi. Dar e safe (n.r.: în siguranță), e totul în regulă.

Acolo este mai grav și îmi fac griji, dar, vorbesc cu ea zilnic și au grijă de ea, e totul ok”, a declarat Antonia înlăcrimată.

Cântăreața și Alex Velea au dezvăluit ce le-au spus celor doi băieți ai lor, Akim și Dominic, referitor la faptul că trebuie să nu mai iasă din casă.

„ Noi le spunem «nu» doar că stăm închiși. Le explicăm că este o răceală mai puternică”, a precizat Antonia.

„ Îi învățăm pe ei să curețe după ei. Să fie ordonați. Nu sunt așa ordonat ca mama lor, dar vrem să le implementăm treaba asta. (…).

Că e bine să stăm izolați în această perioadă”, a explicat Alex Velea.

Cei doi au dezvăluit și cum își petrec timpul copiii lor în această perioadă.

„Ei fac grădiniță on-line. În fiecare zi Maya are două ore în care studiază cu profesoara și colegii. La Achim e cel mai simplu”, a spus Antonia.

„Sunt convins că toți copiii văd în această perioadă o vacanță prelungită. Dacă au un frățior, o surioară se joacă, uită de plictiseală.

Normal, se bat cum se bat toți frații. Am sperat că nu va fi așa ceva, dar e ca orice cuplu, care se altoiesc. Se iubesc, se bat, mai jucăm un PSP.

Avem o rutină frumoasă, facem sport, avem o bandă acasă. La începutul acestei pandemii, nu aveam niciun instrument sportiv.

Am niște gantere bune, mi-a plăcut cum vine bluza. Are mereu grijă de mine Antonia, facem puiul, punem la cuptor…

Nu suntem mari bucătari”, a completat Alex Velea.

Sursa: cancan.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies