Home Stiri mondene Antonia le dă peste nas celor care o critică: „Toți ciudații și proștii pe lumea asta”

Antonia le dă peste nas celor care o critică: „Toți ciudații și proștii pe lumea asta”

de Clara

Antonia continuă să primească mesaje și comentarii mai puțin frumoase din partea oamenilor din mediul online, chiar dacă a anunțat că va da în judecată persoanele care dau dovadă de acest comportament. În urmă cu scurt timp, artista le-a transmis un mesaj persoanelor care o critică și care o jignesc.

„Dacă live nu ți-aș permite să-mi zici unele lucruri, fii convins că nici online nu o voi face. Vei primi ignore total. Dacă mă cobor la mintea cuiva, e vina mea. Nu poți controla toți bălanii, dar reacțiile personale îți aparțin 100%. Știu că există toți ciudații și proștii pe lumea asta, chiar nu sunt pornit să îi cunosc pe toți individual și să aflu de existența lor. Mă interesează intenția din spatele interacțiunii, nu cuvintele în sine.

Contribui cu ceva pozitiv sau măcar neutru la existența mea? Bun, mă bucur să interacționăm. Contribui cu negativism, ignoranță și vrei să profiți în vreun fel de pe urma mea? Ai cartonaș roșu”, este unul dintre mesajele cu care Antonia a fost de acord, repostându-l.

„S-au făcut numeroase acuzații de bullying la adresa mea și a Antoniei, acuzații nefondate, fără dovezi, cu scop evident defăimător, inițiate de persoane care au ales să creeze un circ mediatic pentru a beneficia de atenție, care au apelat la solidaritate din partea opiniei publice, transformând totul într-o campanie de bullying la adresa noastră.

Am preferat să nu comentăm nimic pe baza acestui subiect și să ne concentrăm pe proiectele noastre și să ne protejăm familia de această situație însă, din păcate, pentru că bullying-ul este îndreptat către noi prin mesaje, comentarii și postări din ce în ce mai agresive, vom acționa în instanță aceste persoane pentru a se putea face dreptate și pentru a lămuri această situație care a dus la un val de ură și de jigniri nemeritate. Noi vom continua să ne «focusăm» pe proiectele noastre și pe familia noastră, pentru că acestea sunt aspectele fundamentale din viața noastră”, au scris Antonia și Alex pe rețelele sociale, în urmă cu ceva timp…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies