Home Stiri mondene Antonia și Alex Velea dau în judecată persoanele care au lucruri urâte de spus la adresa lor: „Un val de ură și de jigniri nemeritate”

Antonia și Alex Velea dau în judecată persoanele care au lucruri urâte de spus la adresa lor: „Un val de ură și de jigniri nemeritate”

de Clara

Comentariile răutăcioase la adresa Antoniei și a lui Alex Velea nu se mai opresc. Cei doi au decis să dea în judecată toate persoanele care au un comportament violent din punct de vedere verbal asupra lor, deoarece nu vor ca cei trei copii ai lor să ajungă în aceeași situație.

„S-au făcut numeroase acuzații de bullying la adresa mea și a Antoniei, acuzații nefondate, fără dovezi, cu scop evident defăimător, inițiate de persoane care au ales să creeze un circ mediatic pentru a beneficia de atenție, care au apelat la solidaritate din partea opiniei publice, transformând totul într-o campanie de bullying la adresa noastră.

Am preferat să nu comentăm nimic pe baza acestui subiect și să ne concentrăm pe proiectele noastre și să ne protejăm familia de această situație însă, din păcate, pentru că bullying-ul este îndreptat către noi prin mesaje, comentarii și postări din ce în ce mai agresive, vom acționa în instanță aceste persoane pentru a se putea face dreptate și pentru a lămuri această situație care a dus la un val de ură și de jigniri nemeritate. Noi vom continua să ne «focusăm» pe proiectele noastre și pe familia noastră, pentru că acestea sunt aspectele fundamentale din viața noastră”, au spus cei doi logodnici pe rețelele sociale.

„A venit pandemia și n-am putut să o cer, am vrut prima oară să o cer când am inaugurat casa și erau toți prietenii noștri, dar eu am plecat, între timp, la «Asia Express», dar, când m-am întors, a venit pandemia. După care am început să muncesc foarte mult, am scos proiectul de «trapanele».

Am avut grijă să duc până la cap toată treaba și am vrut să o surprind. (…) Nu se aștepta, s-a emoționat și ea, a lăcrimat, amândoi am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică. Am fost o reală surpriză, aș fi vrut să-i zic mai multe cuvinte, dar m-am emoționant… Ea nu credea, ea credea că suntem acolo să facem doar un podcast”, a spus acesta în cadrul unei emisiuni televizate…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies