Home Stiri mondene Antonia si Alex Velea, ipostază incendiară în public. Cum au fost surprinși cei doi

Antonia si Alex Velea, ipostază incendiară în public. Cum au fost surprinși cei doi

de negriuelena

Antonia Iacobescu și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase și sexy cupluri din showbizul românesc, iar dragostea care îi unește pare să fie pe zi ce trece mai puternică.

De când au ales să formeze un cuplu, cei doi nu se mai feresc de ochii lumii și își fac frecvent declarații de dragoste în interviuri sau pe paginile de socializare. De asemenea, nu se sfiesc nici în public să își manifeste afecțiunea prin diverse gesturi pline de tandrețe.

De curând, Antonia și Alex Velea au luat parte la nunta Alinei Ceușan, una dintre cele mai cunoscute bloggerițe din România. Cei doi îndrăgostiți nu s-au abținut să se ia în brațe și să se sărute, iar momentul a fost surprins într-o fotografie pe care Alex Velea a încărcat-o pe contul său de Facebook, spre bucuria fanilor.

Imaginea a fost apreciată de peste 4.800 de persoane, iar cei doi au primit o mulțime de comentarii pozitive și felicitări pentru relația frumoasă pe care o au.

„Minunați, o familie superbă❤❤❤”, „Cea mai frumoasă familie din Ro! Să vă traiască prințișorii!!! Să fiți sănătoși până la adânci bătrâneți!”, „Bravo vouă, o familie frumoasă și fără scandaluri în mass-media”, „O familie frumoasă, să fiți sănătoși!”, „Cei mai frumoși ❤”, au scris câțiva fani în dreptul fotografiei.

Antonia și Alex Velea formează un cuplu din 2013. Artiștii s-au cunoscut în studioul de înregistrări, iar recent au povestit cum s-a legat relația dintre ei.

„A fost un moment inedit, pentru că nu ne așteptam. Nu știam că în adâncul nostru este o dragoste atât de mare unul față de celălalt, pentru că am fost la început amici și am stat o perioadă amici destul de bună…”, a declarat Alex Velea pentru Antena Stars.

„Nu, dar noi când ne-am cunoscut ca și colegi, pentru mine era o onoare, pentru că îl văzusem la televizor. Deci, era: «Ooo, Alex Velea!». Da, dar el era mai cunoscut decât mine. Era pentru mine, gen… întotdeauna m-a atras, dar nu îmi permiteam să se ducă în căsuța aia (n.r.: gândurile pe care le avea atunci)”, a completat Antonia.

„Cred că de când au luat final relațiile noastre anterioare, atunci am început să ne vedem fiecare pe celălalt cu alți ochi. Și ea s-a îndrăgostit de șarmul meu pentru că nu ai cum să nu te îndrăgostești de asta. Și… totul s-a concretizat într-o familie frumoasă, Dumnezeu ne-a dat trei copii frumoși, suntem fericiți. Îi mulțumesc în fiecare zi că mă iubește și că m-a făcut atât de fericit, m-a împlinit”, a continuat Alex Velea…

„A fost cel mai frumos lucru din viața mea și am luat cea mai bună decizie”, a precizat Antonia.

Sursa: cancan.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!