Home Stiri mondene Antonia și mama sa, declarații despre relația lor

Antonia și mama sa, declarații despre relația lor

de Clara

Antonia are o relație specială cu mama sa și nu a lăsat ca ziua de 8 martie să treacă și să nu facă nimic prin care să își arate iubirea. De data aceasta, și mama ei a avut câteva cuvinte de spus la adresa fiicei.

„Ne-am făcut ziua mai frumoasă, la prima oră. În afară de sărbători, Paște și Crăciun, ne vedem de zilele de naștere. Ne vedem când îi mai aduce pe băieți la mine. E genul de persoană care încearcă să mulțumească pe toată lumea. Își face timp. Eu, ca mamă, sunt fericită și dacă o văd cinci sau zece minute”, a spus mama Antoniei pentru cei de la fanatik.ro.

„Mi-a dat un voice message, să am o primăvară frumoasă, că mă iubește. Noi ne spunem de fiecare dată că ne iubim, chiar dacă e din obișnuință, dar simțim asta”, a spus și Antonia, conform spynews.ro.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai puternice cupluri

„A fost o perioadă frumoasă, în care am creat o legătură puternică între noi, ca oameni, întâi, și, abia apoi, ca iubiți. Mi-a fost alături, este un om cald, calm și bun. Totul a decurs firesc și lucrurile s-au întâmplat de la sine. Am simțit chimie, atracție și a devenit, în timp, o relație, iubire.

Știam că oamenii judecă ușor, pe informații care erau speculate, nu pe informații reale, așa că asta a fost calea cea mai ușoară, să ne ascundem. Deși a fost extraordinar de greu să facem acest lucru. Important este că a trecut, că suntem fericiți, că suntem bine, că avem o familie frumoasă și că avem o relație solidă, cu multă iubire…

Am simțit că este the one, că este cel lângă care vreau să îmi construiesc viitorul, o familie, o casă și tot ce mai poate un om visa în viața aceasta”, a spus Antonia pentru cei de la viva.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies