Home Stiri mondene Anunț-bombă despre Teodora, fiica lui Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera e în culmea fericirii

Anunț-bombă despre Teodora, fiica lui Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera e în culmea fericirii

de negriuelena

Teodora Becali și Mihai Theodor Mincu s-au căsătorit cu fast de curând, cu sprijinul lui Gigi Becali, care și-a dorit tot ce e mai bun pentru nunta lor și nu s-a uitat la banii pe care i-a dat pe organizare, circa 700.000 de euro.

După ceremonia în care și-au unit destinele în fața Altarului și petrecerea luxoasă dată în cinstea lor, Gigi Becali le-a făcut cadou de nuntă un milion de euro.

Suma totală pe care latifundiarul din Pipera a scos-o din buzunar, în urma darului, a cheltuielilor pentru organizare și a altor cheltuieli de ultim moment a ajuns la aproximativ două milioane de euro.

Conform zvonurilor, la numai două săptămâni după ce a avut loc nunta, Gigi Becali a scos la vânzare un teren și două imobile.

Proaspeții căsătoriți au plecat ulterior în luna de miere în Statele Unite ale Americii, dar și Bora Bora, unde au avut parte de tot confortul și relaxarea în peisajele exotice.

Recent, Teodora Becali i-a fi dat tatălui său cea mai bună veste: va deveni bunic pentru prima dată, spre marea sa bucurie.

Tânăra de 24 de ani este însărcinată și va aduce pe lume copilul în vara viitoare, dar nici ea și nici soțul ei nu au confirmat deocamdată în mod public marea veste…

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!