Home Stiri mondene Artista Jo, prima reacție după separarea de iubit: „Greșeala noastră a fost că…”

Artista Jo, prima reacție după separarea de iubit: „Greșeala noastră a fost că…”

de negriuelena

Fosta concurentă de la X Factor Ioana Anuța, pe numele ei de scenă Jo, a vorbit deschis despre motivul real pentru care a decis să facă o pauză în relația cu Juno.

Cântăreața a explicat faptul că nu consideră că este vorba despre o despărțire definitivă, ci doar despre o separare temporară, din cauza faptului că s-au sufocat timp de doi ani și jumătate.

„Cred că greșeala noastră a fost că am ales să ne facem publică viața asta personală și acum trebuie să dăm socoteală de fiecare dată.

Poate ne-am maturizat. Ca în orice cuplu, există și momente mai puțin plăcute. Nu am fost despărțiți.  Am considerat că e firesc și normal să mai luăm o gură de aer.

Ne-am sufocat un pic, pentru că ne-am iubit și ne iubim foarte mult”, a declarat Jo în cadrul unei emisiuni de televiziune, conform VIVA!.

Jo a explicat că nu au știut cum să gestioneze lucrurile în relația lor, iar acest lucru și-a pus amprenta de-a lungul timpului, de aceea simte nevoia unei pauze de respiro.

„Ne-am sufocat pentru că nu am știut să gestionăm lucrurile astea. Ne-am sufocat pentru că nu am știut cum să facem să fie bine…

Noi doi ani jumătate cât am fost împreună ne-am sufocat încontinuu. Stăm împreună, dar nu trebuie să stăm numai împreună”, a adăugat artista.

Sursa: cancan.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!