Home Stiri mondene Așa a slăbit Elena Ionescu după naștere. Iată cum arată acum în costum de baie fosta solistă de la Mandinga!

Așa a slăbit Elena Ionescu după naștere. Iată cum arată acum în costum de baie fosta solistă de la Mandinga!

de negriuelena

Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, în vârstă de 31 de ani, a adus pe lume primul copil, un băiețel, în urmă cu un an, iar după sarcină rămăsese cu multe kilograme în plus.

Frumoasa brunetă a declarat că este o împătimită a sportului. Cântăreața a făcut public recent, în cadrul unui interviu, modul cum a reușit să slăbească și să revină în formă după ce a născut.

„Nu a fost o sarcină grea, însă am luat destule kilograme, cu care a trebuit să mă lupt după ce am născut. Am făcut cezariană pentru că m-am operat înainte de miopie și așa mi-a recomandat doctorul. Soțul meu e antrenor de fitness, așa că eu am făcut sport până înainte să nasc. După sarcină m-a omorât cu antrenamentele. Mai am de dat jos vreo trei kilograme”, a spus Elena Ionescu pentru Click.

Artista a dezvăluit și cum l-a cunoscut pe cel care acum îi este soț, dar și faptul că cei doi plănuiesc să se cunune religios la anul.

„Ne-am întâlnit într-un info trip în Grecia. După un an ne-am căsătorit civil, iar acum, peste o lună, îl sărbătorim pe fiul nostru, Răzvan, care va face un anișor. Așteptăm să mai crească cel mic, anul viitor ne ocupăm și de nuntă. Să mai strângem bani”, a declarat aceasta pentru aceeași sursă.

Într-un interviu pentru GSP, Elena Ionescu a oferit detalii despre pasiunea sa pentru sport și atenția pe care o acordă alimentației.

„Sportul este a doua mea pasiune, momentul în care mă deconectez, mă încarc de energie pozitivă și mă simt foarte bine! Merg la sală aproape în fiecare zi. Este un stil de viață pentru mine. Merg la sală, dar fac și alergare prin parc. Antrenor personal nu am. Mai fac antrenamente cu soțul meu, care cunoaște și el domeniul acesta și mă mai ajută cu unele sfaturi. Mă ajută parte mult la starea de bine și la tonusul meu zilnic”, a povestit artista.

„Îmi doresc să fiu o mamă cât mai bună, nu știu exact și nu aș vrea să mă caracterizez de acum, când abia conștientizez ce mi se întâmplă. Nu țin regim alimentar însă mă străduiesc să am mese fixe atunci când îmi permite timpul și să nu mai mănânc după ora 19:00. Mi-e greu să mă abțin de la dulciurile făcute în casă, dar mă străduiesc (râde). În trecut am mai fost și la câteva ore de kempo și a fost foarte, foarte tare! Acum sunt prinsă cu filmările pentru noul meu clip”, a conchis Elena Ionescu…

Surse: libertatea.ro, gsp.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies